subprime långivare hitta finansiering med en dålig kredit historia

Subprime långivare finansiera högriskgrupper för att kunna köpa ett hem. Medan du måste vara medveten om aggressiv utlåning praxis, genom att forska långivare du kan hitta ett hypotekslån i rimlig takt.

dåliga krediter faktorer

Innan du registrerar dig med en subprime långivare, vara säker på att du verkligen har dålig kredit. Det finns fem faktorer som avgör din kredit värdering: betalning historia, betalningsanmärkningar, skuldbeloppet, typer av krediter, och nya krediter. Var och en av dessa faktorer viktas på olika sätt, så en serie av sena betalningar på ett konto kan kompenseras genom låg skuldsättning, inga nya förfrågningar kredit, och andra faktorer.

En FICO poäng är mindre än 570 kommer att kräva att du använder en subprime långivare. Men, kanske du kan fortfarande använda en traditionell inteckning långivare genom att tillhandahålla en stor handpenning, kvalificera dig för lägre räntor.

subprime finansiering kontra rovgiriga långivare

Subprime långivare erbjuder äkta finansiering så att du kan köpa ditt hem och betala tillbaka ditt lån. Rovgiriga långivare försöker att tömma ditt hem kapital, debitera överdrivet ränta, och utestänga på ditt hem.

Rovgiriga långivare kommer ofta lista deras webbplats på offentliga forum i ett försök att lura intet ont anande offer. De kommer också att göra gällande att de är de enda som kommer att låna ut till dig eller att de kan fixa alla dina kredit problem. Också akta oss för långivare som insisterar du arbetar med en viss entreprenör eller fastighetsmäklare.

att hitta en bra subprime långivare

Att hitta en bra subprime långivare, använd en online inteckning mäklare som ger dig offerter från flera olika långivare. Jämför priser och avgifter för att se vilka som är mest rimligt. Också be långivare om de godkänns av HUD. Med dålig kredit, kan du vara berättigad till statliga försäkringar för hypotekslån.

Du bör också avgöra vad du har råd att betala varje månad och inte känna sig pressad att låna mer än så. Om du är orolig för månatliga betalningar, titta på en justerbar sats inteckning (ARM), som erbjuder låga räntor initialt. En ARM är också lättare att kvalificera sig för. Dock erbjuder en fast ränta inteckning långsiktig förutsägbarhet på hur mycket din månatliga betalningar kommer att bli.