subprime inteckning plan – sambandet mellan samhället Reinvestment Act och bolånekrisen

De flesta konsumenter som söker efter svar och förklaringar om bolånekrisen som började hota USA, brukar skylla på samhället Reinvestment Act. Även om samhället återinvestering Act subprime mortgage har länge beaktats, det finns vissa människor som fortfarande anser att om samhället återinvestering Act inte skulle funnits skulle det fortfarande finnas en hel del ägare som skulle hyra. Att analysera och avgöra vem som är rätt eller fel är inte alls lätt, och syftet är inte att döma, men att hitta rätt svar på dessa frågor och tillhandahålla lämpliga lösningar.

En svår och orättvis situation som samhället Reinvestment Act måste hantera är om vissa människor som fick betydande lån, men hade inte de nödvändiga kvalifikationerna. Kritikerna kastar skulden på samhället återinvestering för detta och hela landet står inför ett kritiskt ögonblick, ingen kommer att ta fullt ansvar för situationen. Även om samhället återinvestering Act krisen kommer att omfattning, är de flesta människors uppfattning att bolånekrisen problemet beror på det faktum att många av låntagarna av bolånekrisen fick anta en arm inteckning så att de kunde ha önskat hemmet.

Även om det finns ett stort antal om låntagare som är försumliga samhället återinvestering Act, finns det fortfarande är några av de hjälpte låntagare som inte uppfyller sina lån. Generellt är dollarn sjunker ner, den osäkra ekonomin och de chockerande räntorna, har lett till mycket hala och farliga ekonomiska situation. De flesta låntagare som inte kunde få ett bostadslån, hade inget annat val än att välja och arm inteckning, och effekterna av detta beslut kommer definitivt att märkas i utvecklingen av räntan under de kommande åren.

Även om vissa svåra perioder är längre, kommer ARM inteckning anpassa sig till den senaste räntan på bara fem år. Oavsett den tid det låst i ränta, alltid finns situationer där räntan är högre än den vid vilken det måste installeras om. En viktig aspekt av denna fråga är att den förändring av räntan kan ha en negativ inverkan på inteckning betalning och, vilket påverkar låntagarna. Vid sådan justering måste det tas hänsyn till det faktum att låntagarna kan förlora sina hem.

Dock är de bostäder som påverkas och instängd i avskärmning minskar, men kampen och skylla om samhället återinvestering Act kris subprime mortgage fortsätter i hela landet. Situationen är instabil med tanke på att det finns människor som har hjälpt av programmet, men det finns fortfarande många som står inför och förskjuts av konsekvenserna av bolånekrisen. Med tiden kommer fler svar att avslöjas om programmet och dess framgång, men tills dess kommer det att ta lite tid, tålamod och styrka. Den enda lösningen är att försöka möta situationen som den är och hålla kämpar för att ge upp är inte en lösning, är endast den fattigaste alternativet.