subprime-bolån – 3 frågor att ställa din subprime inteckning mäklare

Subprime inteckning mäklare erbjuder en mängd olika paket bolån från olika utlåning företag. De kan hitta finansiering för nästan vem som helst, oberoende av deras kredit värdering. Även om mäklare erbjuder tjänster, måste du ändå ställa frågor för att vara säker på att du får det bästa erbjudandet.

Ett. vad är ditt arvode?

Innan du börjar arbeta med en subprime inteckning mäklare, fråga hur de får betalt. Ibland debitera dig en upfront avgift, andra gånger de betalas av inteckning företaget.

Upfront avgifter inte garantera dig det bästa erbjudandet, men de minskar mäklare beroende inteckning bolagens avgifter. Istället för att titta på vem ger dem det bästa payoff, de tittar på ditt intresse.

Avgifter som betalas av inteckning företaget kan ändå betyda att du hittar en bra affär. De flesta mäklare har möjlighet att förhandla fram lägre priser för dig, så att du fortfarande komma ut framåt. Med denna typ av mäklare kan du också arbeta med ett par mäklare, se till att du hittar det bästa erbjudandet.

2. vad är lån avgifter?

Även när mäklare presentera dig med ränta offerter, tar sig tid att titta på avgifter som. Den effektiva räntan bör omfatta både priser och avgifter. Det måste offentliggöras innan de undertecknar ett kontrakt så att du kan göra en riktig jämförelse. Ibland lägsta ränta lån har de högsta avslutningsavgifter och är inte det bästa erbjudandet.

De priser som visas för dig är något flexibel. Du kan minska dem genom att betala mer poäng eller öka din handpenning. Poäng meningsfulla endast om du planerar att behålla lånet under ett antal år.

Tre. är det tidiga betalningsavgifter eller andra klausuler?

Kontrollera också för förtida betalning eller andra avgifter. Subprimelån ofta refinansieras när din kredit värdering förbättras. Kontrollera för att se om du kan betala en punkt att avstå från tidig betalning avgift om du planerar att refinansiera.

Vissa subprime långivare kommer automatiskt att refinansiera ditt lån för bättre priser efter två år. Detta kan spara dig tusentals på senare refinansieringskostnader. Precis som alla lån erbjudande, kolla priser med andra paket.