sub prime bolåneinstitut – hur att få godkänt på nätet

Sub prime inteckning långivare behandlar ansökningar på nätet varje dag. Bearbetning information över Internet snabbar upp processen och sparar kostnader för kontor och personliga. I vissa fall kan du få en sänkning av avgifterna eller satser genom att fylla i din ansökan på nätet. För att få godkänt på din inteckning, följ dessa tips.

sub prime inteckning faktorer

Sub prime bolåneinstitut har egna kriterier för tilldelning lån poäng till långivare. Ju högre poäng du får, desto bättre ränta du har rätt till. Kredit historia är viktig, men det är kassa, din inkomst, och avbetalningar.

I genomsnitt sub prime långivare vill ha en handpenning på 20% eller mer. Men de erbjuder en mängd olika lånevillkor. Du kan även få en nolla ner inteckning, men räkna med att betala ett par punkter högre.

Plocka en fast eller justerbar ränta kommer också att avgöra hur mycket du har rätt att låna. I allmänhet Armarna har lägre månatliga betalningar, så att du kan låna mer. Sub prime långivarna hanterar också intresse endast lån och betalningar ballong.

online lån ansökningsformulär

Online lån ansökningsblanketter finns rakt fram. Under en säker anslutning du ge din personliga information, vanligtvis namn, adress och personnummer. Om du har en fastighet i åtanke att köpa, måste du också inkludera fastighetens adress och försäljningspris.

Om du har begärt ett lån citat, kanske du inte ens behöver fylla i ytterligare personlig information. Mycket av din ekonomiska information kan hittas i databaser. Finansieringen Företaget kommer att slutföra din ansökan och be om ditt godkännande innan stängning.

efterbehandling slutlig pappersarbete

Inteckningar brukar ta ungefär fyra veckor att behandla. Den sub prime långivaren har att kontrollera fastighetens värde och din kredit. Ett spärrat företag kommer också att hjälpa dig hantera utbyte av pengar, främst de kostnader stängning och poäng.

Som med en vanlig lån, kommer dina papper kräver ditt godkännande och underskrift. Istället för att gå till ett hemmakontor men behöver du en notarie. De flesta företag schemalägga en notarie för att komma till dig när det passar dig. Efter pappersarbete har mottagits, skall medel behandlas i tre dagar.