strategier som hjälper dig i en inteckning refinansiering lån

Är din kreditvärdighet lite skakig?

Om det är dags att förnya dina lån, kanske du undrar om du har problem med att hitta långivare. Beroende på din information, är det definitivt möjligt (och troligt) att få inteckning refinansiering med dålig kredit.

Behöver du verkligen en dålig kredit lån? Om följande påståenden stämmer in på dig så är svaret “ja”.

Du har en kredit värdering av 620 eller lägre
Du har missat två eller flera 30 betalningar dag inteckning under det senaste året
Eller du har haft minst en 60 dagars brottslighet under de senaste två åren
Du kämpar för att uppfylla dina månatliga utgifter

Om det här beskriver din nuvarande situation inte panik, du är inte dömd. Du kan mycket väl kvalificera sig för en dålig kredit inteckning refinansiera. Utöver ovanstående fakta, långivare tar hänsyn till din hem säkerhet och din förmåga att återbetala lånet. Så, om ditt hus är värt mer än pengar kvar på grund på det och du kan göra dina betalningar så är du förmodligen en bra kandidat.

Tro det eller ej, det finns även vissa positiva till inteckning refinansiering med dålig kredit.

En dålig kredit bostadslån kan hjälpa dig att undvika att förklara konkurs
Du kanske kan frigöra lite pengar för hem förbättringar
Det ger dig en ny chans att reparera din kredit
Det kan vara möjligt för dig att konsolidera dina räkningar i en månatlig betalning
Mestadels kan den lindra känslan av bördan och tryck

När du har beslutat att gå vidare och refinansiera ditt hem, inte bara börja tillämpa måfå. Upprepade kreditansökningar och kreditupplysningar kan faktiskt skada dina chanser till att få en dålig kredit inteckning refinansiera lån. Innan du kontaktar någon långivare, gör dina läxor.

Det första du behöver göra är att få en kopia av din kredit rapport. Du kan få det från en av de tre viktigaste rapportering: Equifax, Experian och Transunion. Kontrollera rapporten över att se till att alla uppgifter är korrekta. Om du upptäcker något fel, få dem klarats upp innan du ansöker om ditt lån.

När du har gjort det, har du en realistisk bild av din kredit situation. Det är kopior av den slutliga, korrekt rapport som du måste ge till långivarna när du handlar för din dåliga krediter hypotekslån refinansiering lån. Låt inte någon göra en ny kreditprövning på dig tills du har bestämt vilken långivare du ska arbeta med.

Bara för att du letar efter en inteckning refinansiering lån för dålig kredit betyder inte att du inte bör vara försiktig. Sök ut seriösa långivare på nätet och begära information. Se till att de är licensierade.

När du har valt en långivare som erbjuder dig en acceptabel hastighet, få offert skriftligen. Det kommer att låsa in siffrorna så att de inte kan förändras om räntorna gör innan du avslutar ansökningsprocessen. Det enda som kan påverka din pro-Offered Rate är om din kredit värdering har förändrats från hur det var på den kopia som du lämnat för citatet.

Så snart allt är klart, har du din inteckning refinansiering med dålig kredit. Det är egentligen inte så svårt och fördelarna kan göra ditt liv enklare.