största hem inteckning misstag

Jag har bifogat nedan några av de mest problem låntagarna befinner sig i efter undertecknandet av på sina bostadslån. Den goda nyheten är att alla dessa misstag kan undvikas! Så, låt inte dessa hända dig!

1) bita av mer än du kan tugga. Detta är det värsta problemet vi ser från tidigare låntagare. Även en långivare kan godkänna dig för högre lån som vad du väntade, betyder det inte att du nödvändigtvis ska köpa ett hem som dyrt. Ta reda på vad månadskostnaden blir, och jämföra detta belopp med vad du för närvarande betalar för bostäder. Kommer det att vara en sträcka för att göra denna betalning varje månad? Det är inte värt att ta risken och behöva sälja hem senare bara för att du inte hade råd att vara med. Du vill inte vara fast med ett hem som du aldrig skulle ha köpt.

2) Att välja en justerbar ränta inteckning. Jag tror att alla köpare har lärt av detta misstag genom att se andra bostadsköpare på nyheterna under det senaste året eller så. Även armarna gjorde lite mer känsla tillbaka på 1980-talet då priserna var tredubbla eller fyrdubbla vad de är nu, det är helt enkelt bättre att veta vad din månatliga betalningar kommer att vara för de kommande tjugo eller trettio år. Också, med otroligt låga priser vi ser just nu, är det vettigt att gå vidare och låser in vad som kan potentiellt vara den lägsta vi se igen i år.

3) Att få försäkring Mortgage liv. Under de första månaderna efter stängning på ditt hem, du får massor av mail som talar om att få en försäkring inteckning liv eller inteckning sjukförsäkring. Båda dessa typer av politik betala dina lån räkningar i chans att du dör eller inaktiveras (och inte kan arbeta). Denna politik är oftast så dyr att det är praktiskt taget en rip off. Om du vill få en försäkring för att täcka din inteckning, skulle det vara bättre att få en allmän plan livförsäkring eller sjukförsäkring (inte en speciellt för en inteckning).

4) Förlitar sig på förkvalificeringsprogram. Många köpare förvirra få förkvalificerad att bli godkänd betalning. Några av dessa köpare lär skillnaden den hårda vägen när långivare som förkvalificerad dem en månad sedan talar om för dem en dag innan stängning att de faktiskt inte kommer att kunna få hem de plockas ut. Och, ja, det händer här egentligen till folk. Var noga med att få preapproved innan du gör ett erbjudande på ett hem. Preapproval är en mycket mer grundlig och korrekt process än att bara få förkvalificerad.

5) Att välja en dålig långivare. Enkelt uttryckt, vara säker på att du väljer en långivare som faktiskt kommer att låna ut pengar när det är dags. Detta misstag knyter vanligtvis med föregående misstag – vilket betyder att vissa långivare inte vidta nödvändiga åtgärder för att verkligen se in i låntagarens situation tills precis innan stängning. Var noga med att be din fastighetsmäklare för rekommendationer. Han eller hon kommer att kunna ge dig en kort lista med personer du kan kontakta som har en bra historia att få sina låntagare att sista tabellen.