storbritannien lantmätare

Det finns olika typer av Inspektörer tillgängliga i Storbritannien. Dessa förklaras nedan.

Byggnad undersökningar (tidigare känd som en Structural Survey) byggnad undersökningar ger mer omfattande och detaljerad rapport för alla bostadsfastigheter. Den ger en fullständig bild av konstruktionen och fastighetens skick. Det kommer att skräddarsys för att möta kundernas individuella behov, innehåller rapporten detaljerad teknisk information om byggmaterial samt uppgifter om eventuella större eller mindre defekter.

ytterligare mätningstjänster finns är värderingarna på övertagna fastigheter, ytterligare värderingar förskott, säkrade värderingar lån, re-inspektioner, värderingar revision, energibesiktningar, värderingar omlokalisering, värderingar försäkring, makars värderingar, värderingar jämförelse.

Generellt fullt kvalificerade medlemmar av Kungliga Chartered Surveyors genomföra alla inspektioner.

Inspektörer syftar till att ge en 72 timmars handläggningstid för alla vanliga värderingar men håller särskild tjänst för enskilda kunder som begärts.

Att köpa ett hus förklarade vidare att köpa ett hus kan vara ganska förvirrande process, särskilt om du inte har gjort det tidigare. För att göra det lättare att förstå processen för att köpa en fastighet vi har skapat en bra lista.

Ta en bra hård titt på din livsstil och bestämma vilken typ av egendom är den mest lämpliga för ditt sätt att leva. Behöver du ett hus med en trädgård eller en lägenhet som inte är på bottenvåningen? Var vill du bo? Hur många rum behöver du? Behöver du ett garage eller parkeringsplats?

För de flesta människor, beror kostnaden av deras hem på hur mycket de tjänar och därmed hur stor en inteckning de kan säkra. Som en grov vägledning, kommer de flesta långivare tillåter dig upp till två och en halv gånger din lön, en del mer än detta. Baserat på denna beräkning bör du kunna ta reda på hur mycket du har att spendera. Det kan vara så att på denna punkt dina drömmar om en herrgård förvandlas till en två sovrum stad lägenhet. Var realistisk om hur mycket pengar du har att spendera. Spara upp så mycket insättning som du kan – sträva efter att minst 10% av fastighetens värde om möjligt.