stora utmaningar för inteckning lead generation

Jag kom nyligen över en kommentar på en inteckning lead generation blogg begråter det faktum att det nu finns för få inteckning leder jagad av alltför många människor. Som ett resultat lead kvaliteten har sjunkit markant och deras kunder blir allt mer frustrerade och desillusionerade med deras service.

Att vara ett mortgagetelemarketing företag Vi körde nyligen en inteckning kampanj lead generation i Irland utifrån en telemarketing kampanj, och även om vi inte har så dåligt en tid som detta företag, var det en stor utmaning att skapa anständiga leder ändå.

Som inteckning förfrågningar minska i många länder runt om i världen på grund av den pågående kreditkrisen kommer inteckning lead generation företag måste komma upp med mycket mer effektiva sätt att skapa försäljningstillfällen för sina kunder. Det verkar vara en liknande situation som den kris som möter teknik försäljning leda generation företag under dot com kraschen, och många av dessa företag inte överleva.

Likaså inteckning mäklare och företag inteckning själva kommer att behöva fokusera på hur de kan differentiera sig från varandra, och ge ökat värde till sina potentiella kunder. Visst, under kampanjen genomförde vi i Irland ett stort problem var det faktum att erbjudandet från vår klient var relativt odifferentierade och utsikterna helt enkelt inte kunde se något mervärde i att byta till vår kund och bort från sin nuvarande leverantör.

Den slutsats vi gjort från vår lead generation-kampanjer för bolån i Irland var att innan vi ens tänkt på att genomföra en kampanj som denna igen, skulle vi behöva göra en hel del mer arbete på värdeerbjudande själv. I det nuvarande klimatet för bolån, lead generation kampanjer baserat på något annat än ett enormt övertygande erbjudande kommer att fortsätta att misslyckas.