stoppa inteckning avskärmning och hålla ditt hem

copyright 2006 stjärnornas kraft

Dina pengar krisen är över! Din inkomst har återgått till sin tidigare nivå.

Nu en annan kris har fötts upp sitt fula huvud. Även om du nu kan göra din inteckning betalningar har banken andra idéer. De vill ha de två Uteblivna betalningar som du är bakom, plus förseningsavgifter och påföljder eller kommer de att gå vidare med en avskärmning på ditt hem. Du kan inte komma upp med nästan fyra gånger din månatliga betalning för att återställa ditt lån. Är du dömd att gå bort från ditt hem med en avskärmning på din post? En avskärmning på din post kan hindra dig från att köpa ett hem för en lång tid.

hur man kan undvika utestängning

Målet är att hålla ditt hem. Det innebär att du antingen måste hitta pengar för att betala banken arrearage eller förhandla med banken för en affär som kommer att tillfredsställa sina behov utan att du behöver betala allt i förskott.

Följande är några sätt att hitta pengarna:

Ett. Kreditkort lån

2. Lån från närstående

Tre. Refinansiera ditt hem

4. Få ett topplån

Fem. Sälja en bil eller annan egendom

Om inget av ovanstående pengar alternativ arbete, måste du förhandla med banken eller inteckning företag. Om du är ovilliga att försöka förhandla med långivaren, då det finns professionella organisationer som kan göra det åt dig. Följande är några möjliga utfall från en behörig förhandling:

Ett. Möjligheten att payoff ditt arrearage på en månatlig betalningsplan.

2. Långivaren kan förlåta några eller alla av de påföljder

Tre. Långivaren kan addithe arrearage vidare till lånebeloppet.

nycklarna till en framgångsrik förhandling

Långivaren kommer att leta efter vissa tangenter för att avgöra om de vill förhandla eller inte.

Den första nyckeln är om din inkomst är nu tillräckligt för dig att göra betalningar. Om det inte är din bästa alternativet är att hitta någon att köpa ditt hem (även med rabatt), så att du inte kommer att ha en avskärmning på din post.

Den andra nyckeln är att din post visar att du är normalt tillförlitliga. Det innebär att dina betalningar är oftast i tid. Utbetalningar i tid korrelerar generellt med din kredit värdering. Denna nyckel är inte lika viktigt som den första, men det är viktigt ändå.

När du närmar dig långivaren att förhandla, måste du ha en vänlig och positiv, men fast attityd. Du måste hålla ditt mål att rädda ditt hem högst upp i ditt sinne för att övervinna eventuella rädslor som du kan ha. Se till att du forskning vilken avdelning av långivare som kan göra ett beslutet tillställdes om ditt lån.

sammandrag

Ditt hem är din borg. Det ger trygghet och säkerhet samt skydd. Det är värt en massa krångel för att stoppa en avskärmning och hålla ditt hem.