stoppa inteckning avskärmning och bo i ditt hem även om du inte kan möta betalningen

Du befinner dig i ditt hem och det är en plats där du och din familj känner sig trygg och säker. Sedan, av någon anledning – detta har hänt för många människor de senaste åren – botten faller ut och du kan inte möta betalningar. Du måste stoppa processen inteckning avskärmning och stanna i ditt hem. Om du har en skarp bild av de berörda åtgärderna och de steg du måste ta innan själva vräkningen, kan du förebygga utestängning.

Den avskärmning processen har en bestämd sekvens av händelser

Den avskärmning lagar kan variera kraftigt från land till land, och de alla är alltid komplicerat. Men, det finns fundamenta varje stat har gemensamt och det finns vissa åtgärder du kan vidta. Varje steg är sammanflätade med varandra och de datum och nödvändiga svar som de exakta kommer att variera något.

När du missar ditt första månatliga betalningen, börjar din långivare avskärmning stoppuret tickar. Först får du ett meddelande i brevlådan från långivaren om missad betalning, vanligtvis inom fjorton dagar. Du kommer förmodligen få ett par telefonsamtal samt, i hemmet såväl som på arbetet. Skulle betalning ändå inte göras, förväntar sig en ökning av meddelanden och samtal.

Kommunikationen kan bli en viktig del av processen

Utan ytterligare betalning, kommer långivaren ta en mer aggressiv hållning. På denna punkt blir det viktigt att prata med din långivare. Möjligheten finns att programmen finns inom den finansiella institutionen att göra några nya arrangemang för återbetalningstid för folk med ekonomiska svårigheter.

Ofta låter långivaren vanligen cirka tre månader före faktiskt inställning av formella avskärmning processen i rörelse, beroende på läget. Under denna tid kan du komma upp med pengar för att ställa saker rakt. Men, vid slutet av denna period, kommer du att få en kallelse eller en avskärmning stämning. Den juridiska papper kommer att kalla dig till en hearing någonstans inom din jurisdiktion domstolar.

Ditt utseende i domstol markerar nästa avgörande steg

Du kommer förmodligen att anmodas att inställa sig i domstol inom följande trettio dagar, men det kan variera beroende på ditt tillstånd. Du framträdande i domstol med något erbjudande om ekonomisk ersättning till långivaren kommer att resultera i att döma dom att du är i strid med avtalet och låta avskärmning att fortsätta. Om du väljer att inte inställa sig i domstolen, kommer domaren har inget annat val än att bevilja avskärmning till långivaren, som kommer att sätta fastigheten på auktion.

Saker börjar rulla längs snabbt. När auktionen inträffar, och detta kan ske i så lite som sju dagar, bör du ha runt femton dagar på sig att utrymma lokalerna och ta bort dina tillhörigheter. Om du inte gör det, kommer en lokal sheriff verkställa flytten och du kommer att finna dig själv och dina saker på trottoaren. En avskärmning transporteras till denna grad är ingenting om inte smärtsamt och skrämmande för personer som fångats mitt i det hela.

Du behöver inte låta detta hända dig

Naturligtvis kommer din första fråga vara att hitta omedelbar logi samt förvaring för dina ägodelar. Men låt dig inte komma så här långt in i situationen i första hand. Om du har fakta och skarpsinne, kan du förlänga processen i flera år. Och du egentligen inte behöver en advokat eller användning av en icke-vinstdrivande avskärmning Räddningsverket.

När du förstår några inne fakta, oftast hemlig av finansinstitut och deras advokater, har du möjlighet att hålla på ditt hem. Utestängning är inget annat än en invecklad process som har inbyggda fördröjningar. Du behöver bara lära sig att använda dem. Du ska kunna bo i ditt hem i många år, även inteckning gratis, även om du är arbetslös och inte har någon regelbunden inkomst.