stoppa avskärmning

Mortgage långivare kommer vanligtvis vill undvika utestängande och stoppa avskärmning på ditt hem så mycket du vill undvika det – eller nästan lika mycket, i alla fall. Långivare är i branschen för utlåning av pengar, inte förvalta och sälja fastigheter.

Långivare vill inte gå igenom besväret med en avskärmning. De är i branschen för att låna pengar. Långivare är mer benägna att överväga alternativ till att stoppa avskärmning, som lån modifiering eller annan förlust riskreducerande åtgärder med lyhörd, proaktiv låntagare som söker hjälp innan avskärmning processen är nödvändig. Om du redan har fått ett meddelande om uppsägning från din långivare, agera nu, påföljder och avgifter lägga upp och du har alternativ. Villaägare precis som du har kunnat undvika det värsta scenariot genom att kontakta sina långivare det ögonblick de förutser problem. Långivare vill verkligen inte att utestänga på ditt vackra hem. De har ofta bara förlita sig på forclosure som en sista utväg.

Villaägare inför avskärmning rapporterar ofta en överväldigande känsla som bara inte kan, och kommer inte att försvinna. Detta är det dags att söka professionell hjälp.

Långivare har lanserat rådgivning program för låntagare och började ändra fler lån för att stoppa avskärmning, men dessa rörelser har inte hållit jämna steg med tillväxten i utmätningar. Långivare mycket hellre inte ansöka om utmätning, är det en kostsam process för dem ($ 30.000 – $ 40.000) och de är inte i branschen att äga bostäder. Dock kommer de flesta långivare lämna ett meddelande om uppsägning för att skydda sina intressen. Långivare säger att gärningar-i-stället för avskärmning påverkar kredit på samma sätt som en foreclosure.The långivaren kan också fungera ett arrangemang där ett hem ägare kan vara kvar i hemmet fram till att hitta ett ställe att flytta in. Ägare i standard bör förhandla om rätten att behålla beläggning och hävdar att om långivaren följde igenom på avskärmning, skulle en ägare fortfarande njuta besittningsrätten under förfarandet.

Men samtidigt finns det alternativ som kan antas innan det blir så här långt. Lån moification bara kan vara vägen ut ur denna situation, ett lovande alternativ som kan utredas av husägare.

vad är lån modifiering?

Lån modifiering tillåter husägare och långivare att ändra villkoren för ett lån för att hjälpa låntagare stanna i sina hem för att hjälpa till att stoppa avskärmning. Det är viktigt att notera att ett lån modifiering är inte en ny inteckning. Ett lån modifiering är att omförhandla ett befintligt lån.

Med ett lån modifiering, är det möjligt att en husägare:

* Räntan kan sänkas
* Räntan kan ändras från en justerbar till en fast ränta
* Tid låntagaren måste betala tillbaka lånet kan förlängas
* Lånekapitalet kan sänkas
* Förseningsavgifter kan frångås
* Topplån kan frångås eller torkas bort av böckerna

Så Villaägare kan definitivt hitta lindring. Klicka på stoppa avskärmning länken nedan för mer information.

En av de allra bästa platserna på nätet idag, “stoppa avskärmning 2day” har hjälpt tusentals villaägare undvika utestängning och de kanske kan hjälpa dig också! Fyll vårt korta formulär nu att ansluta med rådgivare avskärmning förebyggande som kan hjälpa dig ur din inteckning mardröm. De kommer att ansluta dig med erfarna specialister som kan hjälpa dig att ändra ditt lån. Gör det idag. Du måste agera snabbt för att rädda ditt hem!

Artikeln skriven av j. foley