stoppa avskärmning – prata med din långivare

Ett meddelande om uppsägning lämnas endast när en låntagare (fastighetsägare) har brutit mot villkor som överenskommits med långivaren vid starten av lånet i standard. Om du står inför en avskärmning, måste du börja med att prata med din långivare. Som ett hem ägare, måste du bestämma (förhoppningsvis inom 30 dagar) om du upplever bara ett tillfälligt problem kassaflöde och kommer att kunna fortsätta att göra utbetalningar.

Långivare börjar använda inteckning ändringar oftare med den stora tillströmningen av villaägare som är i fara att förlora sitt hem till en avskärmning. Etablera en ny betalningsplan genom en framgångsrik inteckning modifiering hjälper husägare undvika utestängning.

Långivare kommer att arbeta med låntagare inför avskärmning i denna svåra tid, långivare inte vill att ditt hem, de är i branschen för att låna ut pengar inte fastighetsförvaltning och med närmare 2 miljoner hushåll i avskärmning långivare är ont om alternativ också. Som husägare, kan du för det mesta fördröja full betalning och samtycker till en mindre betalning för en period på upp till två år eller mer i särskilda fall för att rädda ditt hem från avskärmning. Om en avskärmning stoppas, kan husägare åtminstone dra en suck av lättnad och börja återuppbygga deras ekonomiska och hemliv.

I dagens marknad, kommer du att upptäcka att dyra bostäder som exklusiva takvåningar, bostadsrätter och även herrgårdar finna sin väg in i avskärmningen marknaden. Det finns företag som har ett gott rykte i att stoppa avskärmning och har hjälpt tusentals kunder redan, med de mest erfarna specialister som arbetar för dem.

Om du söker på Internet efter sätt att stoppa avskärmning på din fastighet, så ska du veta att det finns företag där ute lovar tjänster de kan inte leverera. Se till att du kolla in alla företag lovar att hjälpa dig att stoppa din avskärmning före att ge dem någon personlig information eller pengar.