stoppa avskärmning och unshackle dig från förlägenhet

Att ha ditt hus utestängs kan vara förödmjukande, det ger dig en känsla av att inte vara kapabla att betala för ännu en enkel boning. Det är som att få avfärdas ut från ditt eget hem. Vissa kanske tycker synd om dig, och det kan få dig att bli mer snopen. Dina barn kan fråga dig varför de måste lämna sitt eget hem och du kan inte berätta rakt upp anledningen. Du kan förhindra detta fall genom att tänka och göra rätt val.

Om du har ve betala dina bolån, tala direkt till din långivare. Istället för att huka dem på grund av dina missade betalningar, göra en överenskommelse med dem om hur du kan betala dem. Det sista din långivare vill är din egendom, de föredrar att du håller på att betala dem eftersom de kommer att förlora mer pengar om ditt hus blir avskärmad. De är kompatibla för att göra en affär för att ditt hus att bo din och för dem att försvara sina pengar. De kan ge dig ett alternativ för en återbetalning plan, de kommer att låta dig betala ytterligare belopp till din månatliga avgifter så att dina skulder kommer att vara ogiltiga. Du kan också göra en del att refinansiera ditt lån, vilket innebär att ditt förflutna medlemsavgift och resterande du är skyldig långivaren kommer att läggas upp för att bilda en ny fräsch lån. Det finns fortfarande många sätt för dig att återinföra ditt lån med långivaren. Den viktigaste delen är att alltid hålla kommunikationen öppen med din långivare, detta kommer att spela en stor roll i att stoppa avskärmning.

Stoppa utestängning kan också betyda att du måste sälja ditt hus. Tanken här är att du stoppa avskärmning för att försvara din kredit värdering. En dålig kredit värdering innebär att du inte kan ansöka om framtida lån på grund av det faktum att din kredit värdering kommer att avgöra om ditt lån kommer att godkännas eller inte. Om du kan sälja ditt hus och betala dina skulder, kan du ansöka om ett nytt lån inom en snar framtid för att köpa ett hus. Sälja ditt hus är mer logiskt än att ha det avskärmas. Du kan sälja ditt hus genom att sätta upp en skylt framför ditt hus, sätta den i ett hyresavtal med en mäklare, marknadsföra den på Internet eller lägg den i en kort försäljning. Detta sätt kan du fortfarande återställa en del av de pengar du investerat i ditt hus.

Gör inte dig själv i en position där du låter din familj nere genom att ha din egendom blir avskärmad. Gör det rätta genom att stoppa avskärmning och rädda dig från förlägenhet. Om det behövs vara, hitta en avskärmning förebyggande företag att hjälpa dig att sluta avskärmning. Se till att det inte är en bluff genom att göra en bakgrund kontrollera företaget du hyr för att hjälpa dig.