stoppa avskärmning nu, eller det kan vara “Tent City” för dig och din family_

Vi måste stoppa hem avskärmning! Hur många gånger per dag inte hör man dessa ord? Underlåtenhet att stoppa avskärmning är i själva verket en nationell katastrof, inte bara en katastrof för en olycklig familj här och där. Med miljontals inför förlusten av sina hem, börjar vi se effekterna av massiv förskjutning av 10 plus miljoner män, kvinnor och barn per år.

I själva verket är vi börjar se ut som en krigshärjade land, eftersom folk i allmänhet verkar inte kunna stoppa hem avskärmning. Tänk på dessa punkter noggrant:

1.Tent städer har växer upp här och där för flyktingar felplacerade från denna kris. Jag tror att många kallar dem “Bushville”. Tja, jag antar att “buck måste sluta någonstans”!

2.Consumer förtroende och därmed konsumtionen har rasat? är det relaterat till hemmet avskärmning frågan? Tänk på det! ….. Utan din TV på!

3.Even landets ekonomi ser ut som en krigshärjade land …. och den allsmäktiga dollarn fungerar som det har nuked!

Ja, jag skulle säga bostäder avskärmning frågan är en nationell katastrof och en som är skrämmande en hel del mer vanliga medborgare än någonsin trott.

“Kriget i 100 år”? “Massförstörelsevapen i Irak”? “Vi är inte i en recession”? “Ekonomin är bra med undantag för en liten sakta ner”? Rätt! De som inte påverkas av avskärmning frågan hade bättre ta en titt på helhetsbilden innan avskärmning krisen knackar på deras dörr nästa!

Och för dem som redan arbetar med frågan om att stoppa hem avskärmning och undrar om det är värt besväret att försöka rädda familjens hem, läsa följande berättelse.

Vi fick ett samtal i vårt kontor från en kvinna som verkade desperat att hitta information om arkivering konkurs och inte vet vart de ska vända. Att se vårt program stoppa avskärmning hon bestämde sig för att ringa oss. Hon bodde i en KOA camping i ett tält med sina tre barn. Hennes hem hade avskärmad på och hon hade inget där att vända. Hon behövde ett jobb och när hon fick en hennes fordringsägare garnerad hennes lön så hon hade lite pengar att leva på.

Hon var i nordvästra och vintern närmade sig. Hon tänkte hennes enda alternativ var att lämna in konkursansökan för att få lite lättnad från sina fordringsägare så hon hade visst hopp om att ha tillräckligt med pengar för att hyra en lägenhet innan vintern verkligen hit.

Tänk er själv i den här situationen. Det är inte alltför långt från verkligheten. Fråga de som bor i de så kallade Bushville ‘tältläger. Jag slår vad om att de aldrig föreställa sig det heller. Så när frågan ställs, “Är det värt att försöka stoppa hem avskärmning”? Jag tror att du vet det rätta svaret.

Kom igång nu! Du kan spara ditt hem och alternativet är inte vacker.