stoppa avskärmning now_

I den sista fasen av en avskärmning processen, bör man lära sig hur man kan stoppa en avskärmning försäljning snabbt. Det är sanningen att när du kommer till denna punkt i avskärmning, kanske man har tittat på alla tänkbara alternativ. Det är inte över förrän det är över.
Man kan stoppa avskärmning snabbt, har man tre alternativ: sälja ditt hus, förbereda en kort försäljning eller ansöka om konkurs.

Att sälja ett hus kan upphöra en avskärmning snabbt och kan resultera i att du får en del eget kapital kanske du fortfarande har i ditt hus. Vissa säljare kommer att tillåta husägare i avskärmning för att lasta av sina hus och om din bank är ett, ta nytta av detta val. Många investerare är på jakt efter fastigheter i avskärmning hoppas att förvärva dem på en stor prissänkning.

En alternativ metod för att avsluta avskärmningen snabbt är att bilda en kort försäljning. Det finns två metoder för att göra en kort försäljning. Det första sättet kan åstadkommas genom er. Även många bolåneinstitut kommer att nöja sig med en kort försäljning erbjudande från låntagarna, vissa väljer en tredje person. Du kan planera för en tredje person att lämna anbud en kort försäljning till banken och sedan köpa tillbaka slangen från tredje person. Ibland den tredje individen kommer även finansiera ditt hem om man inte kan få ett lån från en inteckning bank.

Fastigheten i en kort försäljning är i allmänhet säljs till sänkt pris. Många banker spendera så mycket som $ 25.000 i avskärmning processen, exklusive hålla kostnader om huset inte säljer direkt. Därför många bolåneinstitut kommer mer än sannolikt samtycke till en kort försäljning bara för att eliminera dessa kostnader.

Ett sista alternativ kan du använda för att stoppa en avskärmning snabbt är genom att lämna in kapitel 13 konkurs. Kapitel 13 konkurs tillåter en att bevara din egendom och betala ner dina fordringsägare med termer som arrangeras av en domstol efter att ha granskat din ekonomiska ställning. Lämna in en kapitel 13 kan skada din kreditvärdighet, är det långt bättre än en avskärmning på din kredit rekord.

Var noga med att väga alla livskraftiga sätt att upphöra en avskärmning snabbt, vara säker på att du har analyserat din situation noggrant. Man måste ta ansvar för sin ekonomiska ställning som kommer att hjälpa dig att lösa dina utmaningar korrekt och noggrant. När man stoppar en avskärmning snabbt, måste man undvika ändå faller in i samma ekonomiska fällor igen på vägen.

ray taylor
www.StopForeclosureBankLoan.com