stoppa avskärmning med obama hem refinansiera program

Det föreslås att du får de förmåner genom Making Home Affordable Program som är stöd med den federala regeringen, och organisera ditt nuvarande bolån för att göra det mer rimligt att betala tillbaka. Making Home Affordable Program består av två huvuddelar:

• att Home Affordable Ändring Program (Hamp)

Detta alternativ gör det möjligt att organisera om eller ändra din erhållas hypotekslån, och göra det extra rimligt att betala tillbaka med att minska månatliga återbetalningen belopp och / eller förlänga den tid återbetalning av lån eller lån sikt.

• Home Affordable refinansiera programmet (harpa)

Harpan inteckning refinansiering alternativ stöder refinansiering aktivitet som gör det sannolikt att ändra din erhållas läget av inteckning ränta, och gör din återbetalning alternativ enkla att ge. Man måste visa sig vara kvalificerad, eller som berättigar till Hamp annars HARP att få fördelarna. Lånet och skuldförvaltning specialister skulle hjälpa dig att bli kvalificerad för ditt Hamp eller fördelar harpa.

Home Affordable refinansiera programmet (harpa)

Den Obama refinansiera plan “HARP” erhållas med Obama-administrationen under 2010 avser att erbjuda möjligheter för amerikanska husägare inför brottslighet problem att undvika utmätningar och konkurser, och behålla sina hem. Det är möjligt för villaägare att omstrukturera eller ändra sina nuvarande villkor bolån och villkor och utnyttja gratis villkor återbetalning av lån genom Making Home Affordable refinansiera program. Det är viktigt att bli berättigade till programmet – du behöver för att kvalificera sig. Refinansiering hjälper de sökande att bli kvalificerad för förmåner inteckning refinansiering. De väsentliga kraven är som följer:

• Du måste äga eller ockupera en 1 och 4 enhet hem.

Inteckning och mäklare specialist kan hjälpa dig genom att erbjuda sund och korrekt rådgivning samt information om Home Affordable refinansiera riktlinjer, och vilken typ av dokument du är möjligt att kräva att din inteckning refinansiera ansökan.

• Din nuvarande bolån måste antingen ägda eller garanteras med Fannie Mae och Freddie Mac.

Detta villkor kräver att vara nöjd eftersom det råkar vara en av de viktigaste förutsättningarna för din refinansiera ansökan. Om din nuvarande lån inte har garanterats, eller tas från Fannie Mae eller Freddie Mac skulle lånet experter undersöka dina ekonomiska förhållanden och hjälpa dig att utnyttja refinansiering.

• Du måste betala din månatliga inteckning betalningar i tid, och bör inte vara mer än 30 dagar sent på dina lån betalningar i de senaste 12 månaderna.

Din kredit historia måste återspegla den detalj som du har väntat på din månatliga betalningar. Om din poäng kredit rekord ut en standard eller missade betalningar, kan skuldförvaltning expertens inteckning refinansiera företag hjälpa dig att reparera din kredit poster genom program kredit reparation, och gör dig kvalificerad för din inteckning refinansiering. Det är viktigt att följa de riktlinjer som anges i Home Affordable refinansiera programinformation tillhandahålls genom den federala regeringen.

• Du måste övertyga dig kan stödja och möta de nya avbetalning.

Det är mycket viktigt att övertyga att du kan möta de föreslagna refinansiering villkor, och du skulle göra regelbundna månatliga betalningar för ditt lösen. Lånet experter kan förbereda ditt fall, och hjälpa dig med de nödvändiga finansiella rapporter och dokument som visar att du har tillräckligt med månadslön för att göra regelbundna utbetalningen.