stoppa avskärmning – hur man kan stoppa den snabba skuld insamlare och easy_

Stoppa Debt Collector har aldrig varit enklare än du någonsin trodde var möjligt. Medan de flesta inkasso specialister försöker att hålla sig inom de gränser som den federala Fair Inkasso Practices Act FDCPA, många andra passera linjen på återkommande basis. En beskrivning av dina rättigheter enligt Fair Inkasso Practices Act kan tillhandahållas direkt från FTC, men tyvärr finns det ett stort antal andra offentliga lagar vakt konsumenter från vilseledande eller missbruk insamlingsmetoder även av ursprungliga fordringsägare, och många stater också har lagar att parallellt FDCPA men gå vidare och inkludera ursprungliga fordringsägare i definitionen av skulden samlare. Det är därför många företag erbjuder nu en advokat baserat program för att kontrollera att du har för att skydda dina rättigheter.

Jag har upplevt fasor hot och jag är medveten om hur samlare även använda andra metoder som är mot lagen. Ändå samlare kallar rutinmässigt grannar, släktingar och arbetsgivare för att få information om gäldenärer. Så länge som samlare inte diskutera den verkliga frågan om kreditkort skuld, de fortfarande kan ha tårna på höger sida av linjen. Men så fort de nämner eller ens antyder att de ringer om en skuld, har de gått över gränsen. Nu sedan många gäldenärer tränar granskningen av deras telefonsamtal hemma att skära ner på den onödiga tid och energi för att få ett grepp om dig inkasserare ofta ringa på jobbet när de kan få ett kontor nummer.

Så det är förmodligen en mycket bra idé att utbilda dig själv om dina rättigheter som konsument, kraftfullt skulder tvist som du inte tror du är skyldig, och se om du kan agera själv i form av klagomål till justitiekanslern och den federala Trade Commission. Med alla juridiska frågor, alltid rådgöra med en advokat. Genom att stå upp för dina rättigheter, kan du sätta stopp för besväret att oönskade hot och sätta stopp för detta
typ av trakasserier.

Så jag föreslår att lösa oprioriterade skulder för mindre än hälften av skuldbeloppet. Se till att du har möjlighet att prata med din skuld förhandlare när du vill och sedan förhandla ömsesidigt godtagbara bosättningar! Förhoppningsvis kommer de att låta dig godkänna de slutliga bosättningar och sedan hänvisa dig om vad som är den rätta vägen bygger på din unika situation. Glöm inte att be agenten om deras tjänster backas upp av en garanti. När genomförs korrekt, kan en skriftlig garanti förbättra servicekvaliteten, och kundtillfredsställelse.

Se upp för ett antal kreditkort skuld avveckling företag som bara vill tjäna så mycket pengar som möjligt från dig utan någon egentlig hänsyn till ditt bästa! Om du har över $ 4000 i räkningar (oprioriterade skulder), och dina pengar blir tight, överväga att göra en viss lättnad skuld upplösning.