stoppa avskärmning försäljning – är det nu möjligt att spara ditt hem

Du kanske har hört rykten om att förklara konkurs kan stoppa avskärmning försäljning. Det är tekniskt inte sant i de flesta stater, och de som är möjligt, bör du veta att avdraget kommer bara att pågå i några månader, men åtminstone kommer att ge dig tillräckligt med tid för att komma tillbaka på fötterna.

Om du ansöka om ett kapitel 13 konkurs, kan du begära att få ditt bolån övervägas för återbetalning. Naturligtvis har konkurs många avigsidor och försöker bosätta sig på en avbetalningsplan med andra metoder innan för att komma till denna punkt är ett bättre val.

Tyvärr om du är hemma kommer att vara till försäljning snart, är du i en mycket tuff position nu. När fastigheten är schemat för försäljning betyder det att fastigheten redan har varit avskärmad, och domaren redan tilldelats egenskapen till långivaren.

Dock är det ännu inte gått, det är inte över än. Du har fortfarande några knep upp ärmen. Men kom ihåg vid denna punkt, är det en mycket svår uppgift, du inte kämpar avskärmning längre, nu är du kämpar för att stoppa avskärmning försäljning, och den enda som kan stoppa avskärmning försäljning är långivaren.

Men på denna punkt, måste du bevisa att du kommer att ha råd med betalningarna. Jag har sett detta gjort, men du måste komma ihåg att många långivare inte kommer att arbeta med dig på denna punkt, men det är värt att prova.

Många husägare vet inte att de kan köpa hem i försäljning dagen, och även ett mycket lägre pris, men jag antar att du kanske inte har resurser eller kredit för att göra det.

Det är viktigt att veta att, även om ditt hem säljs på försäljningen dagen, även efter att du fortfarande har ungefär sex månader till att komma upp med pengar och återställa ditt hem.

Jag nästan aldrig rekommendera en advokat, eftersom större delen av tiden, de saker du kan göra för att undvika eller fördröja avskärmning du kan göra det på egen hand, men på denna punkt, för att stoppa avskärmning försäljning en kompetent advokat kan vara till hjälp.

Kom ihåg att i vissa länder kan du stoppa avskärmning försäljning av arkivering för kapitel 13 konkurs, men i många andra är detta inte möjligt.

De flesta advokater kommer att ge dig en kostnadsfri konsultation för att analysera ditt fall. Vid denna punkt, skulle det smartaste att göra, om du redan försökt att förhandla med din långivare och misslyckats.

Om du står inför avskärmning, men du ännu inte är på denna punkt, bör du gå till min hemsida precis innan du ser dig själv i denna svåra läge.