stoppa avskärmning bistånd – när är rätt tid att få hjälp

Om du står inför förlusten av ditt hem, bör du få stopp avskärmning hjälp omedelbart. Många aspekter av en avskärmning fall är baserade på timing, så det är viktigt att agera snabbt och inte slösa någon dyrbar tid. Ett vanligt svar för många villaägare i ekonomiska problem är att bara ignorera problemen och hoppas att de på något sätt försvinna. Naturligtvis vet vi alla att de inte kommer att försvinna om du inte vidta åtgärder. Vänta inte om du befinner dig i denna situation. Seek stoppa avskärmning hjälp så snart som möjligt för att skydda dina rättigheter.

Den första delen av pappersarbete du får när du försöker stoppa din avskärmning är meddelande om uppsägning. Detta är den formella underrättelsen från din bank som du har försummat din inteckning och de söker en avskärmning dom mot dig. Du kan behöva stoppa avskärmning hjälp om du får ett betalningskrav, beroende på din ekonomiska situation. Vid denna punkt i avskärmningen processen, har du fortfarande en möjlighet att komma ikapp genom att betala de försenade betalningarna med skattetillägg och ränta.

Vad du än gör, inte sitta på meddelande om uppsägning utan att ta någon form av åtgärd. Detta är bara början på den juridiska delen av avskärmning. Du kan fortfarande ha möjlighet att förhindra fallet från att gå till domstol om du gör arrangemang med din bank. Kontakta banken omedelbart att ta reda på vad dina alternativ är. De flesta banker har en egen avdelning skadeförebyggande utformats speciellt för att hantera fall som detta. Utestängning är ofta tidskrävande och dyrt för bankerna, så de kan vara villiga att arbeta med dig för att hitta en kompromiss.

Ett stopp avskärmning bistånd professionell kan hjälpa dig att arbeta med din bank för att komma upp med en betalningsplan som kan accepteras av båda parter. Du allmänhet fortfarande måste göra din nuvarande månatliga betalningar, så detta alternativ kanske inte är tillgängliga för villaägare som är i allvarliga ekonomiska problem. Om din bank begär eventuella finansiella rapporter från dig eller din avskärmning expert, måste du förse dem med korrekt information. Vilseledande under denna fas av utestängande förfarande kan ge banken en väg ut ur det avtal i framtiden.

Om du absolut inte kan göra avbetalning, kanske du vill tänka på att sälja hem direkt. Om så är fallet, är det ännu viktigare att agera snabbt. Du kommer endast att ha en begränsad tid för att sätta huset på marknaden och hitta en köpare att ta över din inteckning innan huset är avskärmad. De banker och låneinstitut har hela avdelningar dedikerade till att hantera avskärmning fall, så du kan lita på dem att agera i rätt tid även om du inte gör det. Titta in i någon typ av stopp avskärmning bistånd så snart du vet att du kommer att vara i trubbel. Ju längre du väntar, desto fler utbetalningar blir förfallna och ju närmare du kommer till en rättslig dom tar ditt hus.