steg i att ansöka om ett remortgage

När du redan har ansökt om en inteckning, kan du förmodligen har funnit att det är klokare, alltså mer fördelaktigt för dig att gå till en remortgage. Det finns ett antal skäl till varför man skulle vilja gå denna riktning, varav vissa omfattar uthyrning av övertrycket rågat dig från alla de lån som du måste betala varje månad. När du kommer att förstå de nödvändiga fördelarna med att flytta från det ena systemet till det andra, finns det några steg som man måste följa för att göra detta arbete för honom.

Ett. Göra en del forskning: Det första du behöver göra när du får en remortgage faktiskt går ut på fältet. Detta innebär att du kommer att behöva jämföra några av de erbjudanden som du har gjort med din nuvarande inteckning företag med nya erbjudanden som du vill göra. Med hjälp av en inteckning miniräknare, se till att du får dina siffror rätt, förstå varje enskild detalj som behövs. Mortgage rådgivare är en resurs i detta skede. Du kanske också vill kolla in vad din nuvarande inteckning rådgivare erbjuder. Om du kunde få en uppgörelse vid samma institut, skulle det vara bättre för dig.

2. Värdering av fastigheten: I detta skede parterna innebär måste ta reda på vad det aktuella värdet på din fastighet är. Denna värdering är viktig för både långivare och advokat eftersom det kommer att diktera ett par saker vissa f som är det egna kapitalet i fastigheten enligt aktuell status för objektet.

Tre. Ansökningsbrev till långivaren: Du måste nu skriva ett ansökningsbrev till långivaren. Ansökan brevet framgår tydligt anledningen till att du vill byta från en långivare till en annan. Bevisen brukar sökas i denna process är låntagarens inkomst, där det klart huruvida han är kompetent att finansiera processen lånet återvinning eller inte. Efter detta är gjort, kommer de att fråga dig med erbjudandet att göras

4. Förmedla arbete utförs: detta nästa process innebär sökandet efter en ny långivare. När sökningen utförs, kommer en ny långivare upp, vilket gör det möjligt för utbyte processen att fortsätta. Långivaren är höna räckte titeln av fastigheten.

Fem. Solicitors säkerställa att tidigare långivaren är betald. Det sista steget innebär den nya långivaren betala tillbaka lånet uppgår till föregående långivaren. På så sätt kommer han äger nu låntagarna titel fullt, med titeln i hans händer. Låntagaren kan låna mer pengar och dessa kommer att upplösas till honom på långivare godkännande.

resurs rutan
Processen att ansöka om en remortgage så lång, men i det långa loppet kommer det att vara fördelaktigt för alla som vill vara säker på att hans tryck genom tiderna av att betala tillbaka lånet minskas.