statliga lån för att stoppa avskärmning och andra alternativ

Utmätningar priserna på bostäder är i sina högsta nivåer, eftersom den stora depressionen. Att förlora ett hus till utestängning utgör en stor monetär förlust, förutom långvariga skador på låntagarens kredit värdering. Villaägare bör undersöka Statliga lån för att stoppa avskärmning och alla andra alternativ för att avvärja risken för avskärmning.

Många hushåll står inför möjligheten av avskärmning erhålls sub-prime lån baserat på deras tillgångar, inkomster och kreditvärdighet. Ofta de lån priserna är justerbara, så att så hem värden minskar, kan justerbara bolån inte ska refinansieras. Flera alternativ finns för villaägare i denna besvärliga situation. Den första är att tillgodose kortsiktiga behov genom upplåning. Marknadsplatsen erbjuder nu förskott som erbjuds över natten, i linje med låntagaren bevisa en stadig inkomstkälla och ett bankkonto. Sådana lån är perfekt för att få en månad eller flera månader uppskov att söka en långsiktig lösning.

Ett annat alternativ tillgängligt för många husägare är Statliga lån för att stoppa avskärmning. Den federala regeringen, genom Institutionen för bostäder och stadsutveckling (HUD) ger gynnsammare sub-prime lån arrangemang jämfört med dem som inteckning industrin har råd att erbjuda. Generellt låntagare kvalificera sig för dessa lån när de bor till lägsta till måttliga inkomster (LMI) områden. Regeringen kommer även finansiera bostadslån för dem med lägre kreditbetyg än kommersiella finansbolag.

Villaägare oroade eventuell utestängning bör börja med att titta in i regeringen Lån tillgänglighet, sedan vidare till andra tillgängliga alternativ för att utöva i fall kravet materialiseras.