stäng kreditkort innan du ansöker om en inteckning

Bara i Amerika kan du ha något som kreditkort. Långivare mer eller mindre kasta pengar på dig genom att erbjuda dig kreditkort, men du kan ha för många när det är dags att ansöka om ett bostadslån?

Kreditkort är så många, är det ganska fantastiskt när man tänker på det. När du träffar en ålder av 18, och ibland ännu tidigare, är du överösta med erbjudanden i mail, på nätet, och om du har riktigt tur, från kalla samtal. De flesta människor dra nytta av dessa erbjudanden från tid till tid och sluta med mer än ett kreditkort.

När du gör beslutet att köpa ett hem, du kommer utan tvekan att förverkliga din kredit rapport kommer att spela en betydande faktor i att få lån för ditt drömboende. Så, hur är ditt kreditkort? Tja, de kan påverka dig på två sätt. Först är din historia betalningar beaktas. Om du har alltid betalat mer än det lägsta saldot och gjort betalningar i tid, är det ett positivt på din kredit rapport. Om du har missat betalningar, väl, är det inte så positivt.

Ett annat område där kreditkort kommer in för att spela är den totala summan du bär på korten. En av de faktorer som beaktas i inteckning är din totala skuld. Om du har maxade ut ditt kreditkort, är det inte ett gott tecken. De flesta långivare kommer att vara tveksamma till att ge dig ett lån om du inte har en betydande inkomst eller mycket höga värden.

Innan du ansöker om ett lån, många människor överväga att avbryta kreditkort. På dess ansikte, kan detta verka som ett bra drag. I sanning, är det inte. Det kan faktiskt skada din kredit värdering! En bättre metod är att betala ner kreditkort, men lämna dem öppna. En bank skulle föredra att se att du har stor kredit och har inte använt den, nämligen, är du en disciplinerad låntagare.

Ah, men vad sägs om en dålig betalning rekord med kreditkort? Om du stänger kortet, inte kommer historien om missade betalningar tas av din kredit rapport? Tyvärr är svaret att det inte kommer. Bara för att du stänger ett kreditkort, försvinner det inte från din kredit rapport. Det var en skuld du transporteras och slutligen betalas. Detta gör det en del av din permanent post. Tja, inte permanent. Det kan tas bort efter sju år, men det är lång tid att vänta på att ansöka om en inteckning!