specialbyggda inteckningar

Författare: dot piper

Som alla vet, har huspriserna drabbats toppar under de senaste åren. Som ett resultat av många husägare sitter på en mycket fin uppbyggnad av kapital i sina hem. Många har en ny funderare på hur deras egendom används och hur de kan dra nytta av sparslant som de lever i.

Människor är inte längre nöjda med en tråkig gammal inteckning och de är börjar leta efter mer flexibilitet. Inteckning leverantörer är mer än villiga att hjälpa till och kommer med ett ökande utbud av anpassningsbara alternativ.

Off-inställningen är vad alla pratar om och det är en av de mest använda av de flexibla inteckning alternativ. Det finns fördelar, inklusive skatt effektivitet, besparingar på upplåning intresse och potential för planering på lång sikt. En ökning med över 70%, i årsgenomsnitt för antal av dessa inteckningar tas ut visar populariteten av systemen.

Offset bolån tillåter låntagare att överföra alla sina besparingar och skulder till en “pot”, och så att de kan minska den totala mängden på skuldräntor. Många människor föredrar detta eftersom det är möjligt att förkorta löptiden för ditt lån genom att betala mer när du har råd med det, med följd att du sparar räntekostnader. Skillnaden mellan utbetalning och ränta är en överbetalning och huvudstaden balansen på hypotekslån reduceras. En mycket betalades £ 50 per månad kan ta två år av livet för en 25 år inteckning, förutsatt en £ 150,000 lån.

Såvitt räntorna är berörda, de priserna är oftast något högre än med andra erbjudanden, men om din inteckning är blygsam och din lön frisk, sedan genom avräkning av två, kan du göra en märkbar skillnad på mängden skuldräntor.

En annan fördel med denna typ av inteckning är att det är möjligt att ta ut extra summor om du behöver, i en takt av inteckning. Detta undviker att ta ut personliga lån eller använda kreditkort, som tar ut en högre skattesats. Sättet det här fungerar är att du får vad de kallar en “reserv limit”. Detta kan vara högre än det ursprungliga lånet, även om det varierar mellan långivare. Detta kan vara användbart för hem förbättringar, semestrar, kostnader bil – vad du vill.

Egenföretagare får väl hitta en flexibel inteckning användbar, ger dem möjlighet att jämna ut sina teckningar och kostnader. Om du är beroende av regelbundna bonusar eller på entreprenad, kan detta vara inteckning för dig och det är verkligen värt att ge det viss hänsyn.

En “vuxnare” version av den flexibla inteckning är bytesbalansen Mortgage. Detta möjliggör fullständig bankverksamhet och inteckning kan kombineras med inkomst från din lön, sparande, kreditkort och personliga lån. Detta innebär att alla pengar betalas in eller intjänad ränta krediteras inteckningen omedelbart. Det påstås att detta kan spara mycket pengar under hela livstiden för inteckning och därmed lånen kan återbetalas tidigt. För disciplinerad låntagaren, som är vaksam med kontot, kan detta vara mycket praktiskt, men det tar disciplin och är inte för alla.

Som alltid, är inteckning råd fritt tillgänglig och en mäklare kommer att erbjuda alla alternativ från en mängd olika långivare, vilket ger en rad inteckningar citat att tänka på. On-line mäklare är helt up-to-date på alla aspekter av belåning och kommer att söka de bästa erbjudandena för dig, gett dig förutsättningar. Ta kontakt och ta reda på mer.