spara pengar idéer för en ny lägenhet

En av de första och mest relevanta saker som väger ner de flesta nygifta köper ett hus. Detta är en ironisk situation, på grund av stöpning låga finansiella ställning flesta nygift par, speciellt när man köper ett hus. Att köpa ett hus är en mammut strävan och du måste ha lite pengar för att köpa den. Innan du går och handlar för ett hus, se till att du har gjort dina läxor noggrant det gäller att spara pengar idéer och all din markarbeten och papper Nitty Gritty är väl i tandem.

Det är en utbredd missuppfattning att du kan spara massor av pengar genom att köpa en till salu hus. Ibland säljarna overprice sina hem och är ovilliga att kompromissa för att nå en uppgörelse. Vid denna tidpunkt i ditt hus köpprocessen, hyra en bra fastighetsmäklare kommer en lönsam spara pengar idé. En behörig fastighetsmäklare kan spara massor av pengar om de är produktiva förhandlare och kan också hjälpa till vid jakt bra erbjudanden på marknaden. En ytterligare och välgörande spara pengar idé skulle vara att söka för blankning, bankägda och pre-avskärmning egenskaper. Sådana nödställda egenskaper återfinns slumpmässigt, och oftast har sitt ursprung när ägaren är upp till öronen med hans / hennes bolån och inteckning företaget är i acceptans av ett försäljningspris mindre än mängden av inteckning. Det är en win-win situation för både säljare och köpare som får en vacker affären.

Förbered och utrustar dig upp för en lång, mödosam och betungande förhandlingsprocess. En ganska tröttsamt spara pengar idé, men en med ett lönsamt slutresultat, sparka börja resan med ett lågt anbud. Ge dig själv tillräckligt med utrymme utrymme att pruta ett pris som din plånbok har råd. Andra bra förhandlingsposition verktyg stänga kostnader, inspektioner hem, ett års värde av fastighetsskatt, och uppgraderingar till huset. Ha kul med det, och vara villig att medge på några av dina krav för att göra affären hända. En av de mest grundläggande och fundamentala spara pengar idé för att hitta ett hus som du har råd är att veta ditt tak prisklass innan du faktiskt komma in i djupet för att leta efter hus. Bara titta på hus som du skulle planerar på att erbjuda mindre än det begärda priset.

Att köpa ett hus är en stor investering, men låt dig inte fastna i ögonblicket. Med inköpsprocessen av ett hus lätt är ett dödligt misstag och vara beredd att möta några tuffa tider och omvälvningar. Genom klokt tillämpa spara pengar idéer och använda sunt förnuft, kan du och din nygifta fru ombord på en stress fylld gratis och roligt liv framöver.