spanska inteckningar v uk inteckningar

Många har undrat om det gynnar en investerare i spanska fastigheter att ha sina lån bearbetas i Storbritannien eller Spanien. Denna artikel är skriven för det uttryckliga syftet att jämföra de två i ett försök att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Den största frågan att besvara är om du tänker bo i Spanien när köpet görs. Det är allmänt accepterat att räntorna är lite lägre utanför Storbritannien, men bank med någon du känner och litar på kan göra skillnaden. Idag, spanska banker eller ‘Bancos “är mer gynnsamma mot utlänningar investerar i Spanien. För att skapa den här artikeln ska vi titta på detta som om du ville köpa ett hem i Spanien med en bank i England, och då kommer vi att titta på det från den spanska banken uppfattning. Bolån är inteckningar, rätt? Nåväl, låt oss se.

Det är först skillnaden i bolåneräntor. När du jämför Spanska Mortgage v brittiska inteckningar, kommer du att finna att det senare är lägre med ca 5%. Spanska banker erbjuder också flera planer så var noga med att utvärdera dem alla innan du gör ett slutgiltigt val. Du kommer att finna att konkurrensen mellan spanska banker är ganska hård. Därför kan du förhandla med flera banker och de kommer att göra allt för att förbättra erbjudandet av den andra banken. När man jämför Spanska Mortgage v brittiska inteckningar informeras om att spanska banker kommer inte att tillåta dig att visa beräknade inkomster särskilt på hyran. När du väljer att ta itu med en spansk bank du kommer att finna att de flesta banker är bekant med processen för fastighetsförvärv alltså detta kan vara en bra resurs för ytterligare information. En annan fördel med att hantera en spansk bank är att din inteckning eller din skuld är i samma valuta som din egendom eller din tillgång. När man jämför Spanska Mortgage v brittiska inteckningar hittar du att räntorna är lägre för en spansk inteckning så din betalas månadsvis intresse inte kommer att vara mycket hög. När man jämför den säkerhet som krävs med hänsyn till spanska Inteckningar v brittiska inteckningar den senare är högre med cirka 20 – 30%. Om du vill hyra ut din bostad hjälper det om din inkomst är i samma valuta som ditt räntebetalning. När det gäller spanska Inteckningar v brittiska inteckningar tyvärr du inte kan få förmånliga villkor från en brittisk bankir som de flesta av dem är obekant med att investera i spanska fastigheter. När man jämför spanska Inteckningar v brittiska inteckningar är det klokt att högre en skattekonsult de skatteregler som för varje land kan ha en direkt inverkan på räntekostnader. Spanska inteckningar kräver egendom som säkerhet, men brittiska inteckningar, även för inköp i Spanien kommer att kräva, i de flesta fall, säkerheter i Storbritannien. När du vill köpa ett hem utomlands är det en bra idé att anlita professionell hjälp för att fastställa bästa möjliga resultat. När man jämför spanska Inteckningar v brittiska inteckningar, varierar villkoren för återbetalning för brittiska inteckning från 5 år till 30 år medan den för spansk inteckning det varierar från 5 år till 40 år. Så det är lätt att se att det finns lite mer erbjuds i Spanien, jämfört med Storbritannien.

När allt dammet lägger sig ner, dock är det upp till dom av den enskilde köparen att avgöra. Förhoppningsvis är du nu mer rustade för att göra en jämförelse mellan spanska Inteckningar v brittiska inteckningar.