South Carolina inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i South Carolina

Kanske du, Aore köpa din första hem i South Carolina, eller kanske du, Aore flyttar till South Carolina från en annan stat. Hursomhelst, det, aos viktigt att du utbilda dig på South Carolina bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du, Äôll behöver veta innan du köper ett hem i South Carolina:

Medianvärdet priset på ett hem i South Carolina är $ 94.900. Priset på bostäder i South Carolina varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel i Charlestown, South Carolina, var medianvärdet priset för en bostad i sommaren 2005 $ 307.000, men i både Columbia och Myrtle Beach, South Carolina, var medianvärdet priset på ett hem $ 190,000. Genomsnittlig ränta i South Carolina är över riksgenomsnittet.

Nyligen har hem i South Carolina har uppskattar till priser under riksgenomsnittet. Men i vissa delar av South Carolina, uppskattning priser är på en all time high. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av South Carolina är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många South Carolina städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

South Carolina State lag förbjuder förskottsbetalning straff på bostadslån mindre än $ 100.000. Det tillåter inte sluten fast ränta andra ballongen lån. South Carolina lagen kräver privata försäkringar för hypotekslån på lån med lån till värdet förhållanden större än 80%, dock kan privata försäkringar för hypotekslån avbrytas när lånet når 80% lån till värde-förhållande.

South Carolina, förbjuder AOS Fair Housing Act diskriminering bolån mot individer baserat på deras ras, hudfärg, religion, kön, civilstånd, eller nationellt ursprung.