som vill ha låga bolåneräntor

Vem vill inte ha låga bolåneräntor? En låg boränta betyder att spendera på månatliga betalningar under en inteckning. En låg boränta kan spara husköpare som du flera tusen dollar. En låg boränta innebär att ha mer pengar att spendera på investeringar som kan visa sig lönsamt.

Trots den redovisade ökningen av tidigare låga bolåneräntor, priserna idag är fortfarande tillräckligt låg för att överväga en inteckning refinansiera för ditt hem. Internet ger dig den perfekta portalen för att börja tillämpa för de låga bolåneräntor. Nedanför är en lista på webbplatser där du kan ansöka om låga bolåneräntor.

låga bolåneräntor vid intresse. com

Interest.com erbjuder dig en möjlighet att jämföra priser mellan flera utlåning företag i ditt tillstånd så att du kan få en bättre chans till att få en låg boränta. Till exempel, du vill ansöka om en låg boränta på en 30-årig fast ränta refinansiera inteckning i Georgien. Det belopp du vill låna är $ 100.000 utan rabatt poäng och en vanlig lån typ. Efter att ha klickat på knappen Sök, kommer sidan visa de låga bolåneräntor för flera utlåning företag i Georgien, inklusive Sterling Home Mortgage Corporation vars låga bolåneräntan är 5.375%. Det finns flera andra utlåning företag som erbjuder låga bolåneräntor och allt du behöver göra är att välja det som ger det lägsta.

de låga bolåneräntor av mortgageratesusa. com

Bolåneräntor USA är ännu ett företag som erbjuder valmöjligheter och alternativ för kunder som är på utkik efter låga bolåneräntor. Deras online låga bolåneräntan offertförfrågan är gratis och säker. De uppgifter du lämnar så att webbplatsen kan skapa din låga inteckning förfrågan prisoffert delas bara med långivaren och inte med någon tredje part.

de låga bolåneräntor av eloan. com

E-lån är en av de bästa utlåning företag som erbjuder låga bolåneräntor. Anledningen till deras låga bolåneräntor är att de inte tar ut dig med några långivare avgifter eller andra dolda kostnader, vilket är den största boven i dramat till en ökad bolåneräntan. Till exempel har en 5-årig justerbar sats inteckning med E-Loan en låg boränta på 4,625% och en effektiv ränta på 5.078%.

Hur dra nytta av låga bolåneräntor

Refinansiering är något som alla bostad bör överväga när marknaden erbjuder låga bolåneräntor. När du refinansiera, tar du nytta av låga bolåneräntor genom att betala av din första inteckning med en ny inteckning med låga bolåneräntor. Detta steg kan hjälpa dig att sänka ner din månatliga betalningar och spara på din totala intresse räkningen.

Till exempel har du ett år i en $ 150.000 lån för 30 år. Räntan är 8,5 procent och fasta under hela lånetiden. Du kan refinansiera din första lånet med ett nytt 30-årigt lån med en låg bolåneränta på 7 procent. Genom att göra detta, kan du skära ner på din månatliga betalningar med 155 till $ 998. Den låga bolåneräntan för nya lån kan också hjälpa dig att minska din totala intresse räkningen av $ 42,200 till $ 223,000.