som inteckning för att välja i Australian – del 3

Välkommen till den tredje artikeln i serien av artiklar om australiska bolån. Dessa artiklar avser att förse dig med några inteckning nyheter och information som kan hjälpa dig att avgöra vilka bostadslån som är bäst för dig. Vi kommer att fortsätta serien genom att ge information om olika produkter bostadslån som finns idag.

kreditlöften

Under de senaste åren långivare har uppfunnit flexibla produkter för att locka kunder att göra affärer med dem. En av de mest flexibla produkter som har introducerats på marknaden är den kredit inteckning.

En kredit är i grunden en flexibel kredit produkt säkrade mot ditt hem. Det kommer att ha en ränta liknar andra inteckningar. I jämförelse, räntorna på andra produkter, såsom kreditkort, brukar ha mycket högre räntor.

En av de viktigaste fördelarna med en kredit inteckning är att det är väldigt flexibelt. Låntagare kan göra över betalningar när de vill. Du kan också dra ned på fonder du har tidigare betalats ut om du väljer att. Detta kan göras upp till en överenskommen övre gräns, vilket kommer att beräknas mot värdet av ditt hem.

Låntagare kan få sina inkomster betalas direkt till inteckning. Detta kommer att hjälpa dig att spara pengar genom att minska mängden ränta betalas varje månad. Disciplinerad låntagare kan spara en stor summa pengar över tiden om de inte dra ner på sina lån alls. Detta beror på att varje outnyttjad dollar intjänade skulle sitta mot bostadslån varje dag istället för att sitta i ett sparkonto.

Husägare som söker maximal flexibilitet med sina bolån har sökt sig till raden av kredit inteckningar, vilket gör dem en populär produkt.

Professional Package inteckningar

För låntagare som har massor av olika lån produkter och vill spara lite pengar, kanske en professionell förpackning vara svaret. Professionella paket kan du samla dina lån och andra produkter lån i syfte att spara på avgifter och räntor.

Genom att flytta alla dina lån produkter i ett enda paket, kan långivarna vara säkra på att de får maximalt värde ur dig. Det är därför de kan erbjuda rabatter på avgifter och räntor och ändå göra en vinst.

Bostadslån inom professionella paket brukar komma med flexibla alternativ som drar ned anläggningar och offset konton.

Du bör vara medveten om att professionella paket ut höga årsavgifter. Det kommer oftast bara vara en avgift och det kommer att omfatta samtliga produkter i paketet. Du måste se till att de pengar du sparar genom lägre avgifter och räntor mer än gör upp för den stora årliga avgiften.

Försiktighet måste vidtas för att beräkna kostnaderna och fördelarna med professionella paket innan de ansöker om en. Du kanske är bättre med separata lån produkter eller en kredit på ditt hem. Tricket är naturligtvis att se till att du gör dina summor innan du registrerar dig.