som behöver ett lån inteckning bro

En inteckning bro lån kan vara till stor hjälp för människor som står inför behovet av att köpa en ny fastighet medan de är i färd med att sälja sin nuvarande bostad. Antingen de har ännu inte på allvar sätta sitt hem på marknaden eller de oväntat funnit en ny fastighet som var för bra för att missa.

Du kan vara någon som är ute efter att köpa en bostad på fastighetsmarknaden, en som har särskilda krav för din familjs behov. Du fann då att perfekta hemmet som matchar alla dina krav, men du har en stötesten. Du har inte sålt din nuvarande bostad och denna säljare ber att sälja den omedelbart. Detta händer för många människor som fastnar i sådana svåra situationer. Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt hur man kan säkra den nödvändiga finansieringen. Som namnet antyder en inteckning bro lån hjälper till att överbrygga tiden mellan att fortsätta att göra din nuvarande inteckning betalningar och samtidigt ge dig finansiering för denna perfekta hemmet som du har avsikter att köpa.

En fördel med att använda ett sådant lån är att det gör att din nuvarande hem för att användas som säkerhet och du kan använda detta lån för att betala av dina befintliga lån. Det ger dig också med nya medel för handpenningen på ditt nya hem. När du har slutfört försäljningen av ditt befintliga hem, använder du pengarna att likvidera ditt lån inteckning bro.

De flesta människor väljer att få ett sådant lån från samma långivare som finansierar ditt nya hem. Men ett viktigt faktum är att det oftast kommer med en mycket förutbetalda intresse vanligtvis 6 månader räntebetalning. I händelse av att du kan sälja din nuvarande bostad innan den här gången, kan du få tillbaka en viss del av din räntebetalning. Å andra sidan, om ditt hem förblir osålda då kan du fortsätta att bära bördan av att betala ränta endast betalning på din inteckning bryggfinansiering.

Den största nackdelen med att få ett lån inteckning bro är att de inte är dina långsiktiga lösningar och har mycket kort avskrivningstid. Det kan ha sina fördelar för att hjälpa dig att hitta ditt drömhus, men du bör vara beredd på ett par möten med några av de mindre önskvärda aspekterna av sådana lån.