söker efter de bästa uk problemet remortgages – hitta rätt paket

Idag kommer vi att avslöja några praktiska tips för att hjälpa dem med dålig betalning historia, när de ansöker om en ny inteckning. Även om vi inte lova jorden splittring besparingar, genom att följa de enkla stegen en betydande besparing kan göras på din månatliga inteckning betalning. Med brittiska problem remortgages antalet långivare som kommer att acceptera dina program är mycket begränsade, därför vårt mål här är att minska avvisningar och öka billiga beviljade ansökningar.

Områden att denna artikel kommer att omfatta omfatta – Apr räntor, betalning skydd täcka, månatliga budgetering, är bland några av de ämnen som behandlas.

Hjälpen ONE: Se om du kan förbättra din dålig kredit scoring Ibland lån, hypotekslån, mail leverantörer ordning och telekommunikationsföretag gör misstag på din kredit-fil och registrera betalningar som gjordes på tid som sent eller missade betalningar. Om du använder Experian eller Equifax att kontrollera detta kan du ta bort felaktiga uppgifter. Du kan också ta bort vissa former av länsrätten Domar. Detaljerade e-böcker för att förklara processen kan hittas på våran hemsida.

Hjälpen TVÅ: Shoppa runt! Vi föreslår att du jämför priser med hjälp av internet innan du accepterar något erbjudande. Använd pris och hastighet jämförelse webbplatser för att se vilken typ av räntorna ges för inteckning tillämpningar för personer med länsrätten Domar eller (CCJs).

Hjälpen TRE: Se till att du har råd att betala! Se till att du har råd att betala, även om räntorna stiger i framtiden. Kanske om fastställande av de brittiska problemet remortgages kan ordnas för att hjälpa dig budget.

Hjälpen FYRA – Är täcka nödvändiga? Massor av rapporter i tidningar och TV har sagt att betalning skydd försäkring är en bluff och bör undvikas. Det beror på vad skydd om något du har just nu och hur du skulle klara av arbetslöshet eller en olycka. Om du har flera inkomster eller 2 deltid jobb så du kanske inte behöver skydd. Om du inte har några besparingar då locket kan vara till nytta för dig. Om att ta betalningen locket på din brittiska problemet remortgages då snarare än att jämföra räntor jämföra tjärorna eller (Totalt Belopp Återbetalningspliktigt). PPI avgifter varierar mycket så den effektiva räntan är inte det enda att tänka på.

Hjälpen FIVE: Undersök lockins! Ibland när man tar en inteckning du får en rabatterad eller fast ränta som varar under en överenskommen tid. Om du vill remortgage och flytta bolag under denna tid eller ibland för ett år eller två efter vissa långivare innebära avgifter. Titta på detaljerna i det finstilta att kontrollera vilka avgifter kan döljas.

Hjälpen SIX: Använd en brittisk problem remortgages specialist mäklare eller oberoende inteckning rådgivare. Dessa experter har normalt tillgång till nästan varje inteckning produkt på marknaden och därmed kan källa du bästa möjliga affär. Till skillnad från banker dessa mäklare har tillgång till många finansiella produkter.

Vart går jag härifrån?

Kontrollera att de rätta åtgärderna ovan har vidtagits sedan läsa nedan. För brittiska problem remortgages den bästa platsen vi hittat är Bad Credit Remortgage