södra hem inteckning ger dig en chans att äga ditt företag plats

grundläggande information du behöver veta

Södra Home Mortgage har sitt huvudkontor i närheten av Charlotte, NC. Det har tjugo års existens och genom åren samlat en stor kunskap om inteckning produkter samt hening sin kundservice till förträfflighet. Bolaget håller fast vid en strikt etisk kod och ser till att dess personal är skyldiga att följa de normer för Professional Practice.

vad är upp med södra hem inteckning

I svindlande antal bolåneinstitut, blir det förvirrande att välja en som håller sina löften och södra löften att sträva hårt för kundnöjdhet om det är en första bostad eller en kommersiell fastighet du köper. Med priserna på fastigheter störta botten, är det dags att refinansiera ett nytt hem eller köpa en av dessa kommersiella utrymmen uptown. Södra är redo att affärer med dig om du uppfyller kraven.

Om ni verkligen kvalificera sig för en kommersiell inteckning, kan du äger ditt företag webbplats för så lite som 3% handpenning, ett attraktivt erbjudande för dem som vill expandera sin verksamhet platser. Ändå kommer du noggrant kontrolleras om du uppfyller kraven enligt den traditionella inteckning.

Södra, en HUD godkänd långivare kräver kontrollerbara uppgifter för din inkomstkälla och annan information som gör det gärna betala notan för fastigheter köp. Liksom andra långivare, kommer Södra att kräva fullständig dokumentation för konventionell inteckning men kommer att vara villiga att hjälpa dig med icke-traditionella lån som inte kräver tråkiga dokumentation.

Du kan hitta flera sydliga mäklare på nätet i ditt område och de kommer inte att ge dig en inteckning paket som är dåligt lämpade för dig. Var inte förvånad eftersom Södra Home Mortgage är en HUD godkänd långivare och har att behålla sitt renommé.