snabb rescore din väg till inteckning bliss

copyright 2006 Paul Jerome

Älskar huset, men hatar betalningen. Det är ett vanligt tema i dagens fastigheter marknadsplats. Att säga det på ett annat sätt – du skulle älska att köpa ditt drömhus, men kan inte råd med en sådan hög betalning. Och för vissa, “vi är redan i det här huset, och hjälp! Vi har inte råd med denna betalning “Många undrar: är det möjligt för dig att ha kakan och äta den? Är det möjligt att äga ditt drömhus och ha en prisvärd inteckning betalning? Om stötestenen är ett problem med din kredit rapport, då ska jag svara dig med en entusiastisk “Yes”. För de som söker efter nyckeln som öppnar dörren till jämvikt mellan huset och betalning, tillåt mig att dela med mig av ett elixir av slag. Tråkigt men tills nu har det varit en ensam flaska som går obemärkt, samlar damm på hyllan i nästan varje inteckning företag i USA – konstigt eftersom innehållet i denna ökända flaskan har makten att återställa din kreditvärdighet på ett ögonblick, vilket sänka din ränta och inteckning betalning till en behaglig nivå. Kanske den här artikeln kommer att ändra en del av det och ge kredit äras. Och nu utan vidare, får jag presentera Rapid Rescore.

Sa jag bara säga “kan jag presentera den snabba rescore ‘? Detta är verkligen inte införandet av den snabba rescore. Rapid Rescore har funnits och finns som en kredit reparation verktyg för ett antal år. Idag kommer jag att glänsa i rampljuset på underutnyttjande av Rapid Rescore, i hopp om att upphöja denna unsung hero till en lämplig status i inteckning industrin. Låt mig börja med resultatet av dagens Google-sökning på termen “lån”, 305 miljoner. Och mina vänner, hur många resultat Google erbjudande för “snabb rescore”? Inte 6.750.000, inte 675.000, inte 67.500, inte 6750 utan bara 675. Google faktiskt frågade mig om jag var ute efter “Rapid Restore” i stället. Ser du något problem med detta? Jag gör. Här är varför …

Gång på gång, kredit värderingar faller strax under ett varumärke. Till exempel kan en låntagare ha en 678 poäng och samtalen program för en 680. Som ett resultat, skulle den överväldigande majoriteten av Lånerådgivare sätta att låntagaren i fel låneprogram som löper med en ränta kanske en procent eller mer högre än 680 program. Detta resulterar i en högre månatlig betalning och i många fall, en utbetalning som låntagaren inte har råd. Detta bör inte vara. Varför? Eftersom Rapid Rescore kan motverka detta problem och i sjuttiotvå timmar ökar den kredit värdering av den mängd som krävs.

Problemet är att medan många Lånerådgivare har hört av Rapid Rescore, få förstår dynamiken i hur faktorer rapporter påverkar kredit och poäng kredit, och som ett resultat, de är ovilliga att föreslå en Rapid Rescore till en klient. De fruktar på grund av deras brist på kunskap. I deras försvar, göra ingenting är rätt väg att gå. När allt skulle du vill ha en läkare som utför operationen utan ordentlig utbildning? Min uppfattning är att en läkare först ska avsluta läkarutbildningen. Tyvärr har många Lånerådgivare är inte studenter i denna bransch och har förpassats sina uppgifter att köra en kreditupplysning för att informera dig, låntagaren, att din poäng är # # # och priset är # # # och ha en trevlig dag.

Frukta inte, mina vänner, det finns verkligen några i den här branschen som förstår Rapid Rescore och att hitta dem är som att hitta rent guld. Ännu viktigare, visar det faktum att du läser den här artikeln du har en iver för kredit egenmakt. Låt denna iver att vara din uppmuntran för att överbrygga klyftan av kunskap när det gäller din egen kredit rapport och vidare att du kan läka dig själv – i stället för att förlita sig på en outbildad lånehandläggare. Med tanke på all denna information och den nuvarande bristen på förståelse för Rapid Rescore bland så kallade inteckning proffs, är jag fortfarande kunna sluta på en positiv kommentar. Det fanns trots allt 675 som drygades ut av 305M i Googles sök efter “snabb rescore” och för nu åtminstone, kommer jag se glaset 0,000002% full istället för 99,999998% tom.