smarta tips för AZ och fl köpare inteckning

Ganska många amerikaner fritter bort en massa tid att tänka, planera för och drömmer om deras post-pensionering år. Dessa drömmar är ofta fantasier om att leva ett worriless, freds-fyllda liv och ser fram emot nästa besök från barnbarnen. Pensionering ses som en tid där särintressen utforskas, nya färdigheter odlas, familj och vänner njöt mer, och livet levs till fullo. Tyvärr är de pensionering år fyllt med utmaningar av alla slag på grund av minskningen i inkomstnivån. Arizona och Florida är två stater där detta är ett vanligt problem på grund av sina höga populationer av pensionering medborgare. När ekonomin blir en utmaning, är en möjlighet som Arizonians och Floridians som en omvänd inteckning. Detta gör att äldre amerikaner att leva i bekvämlighet och trygghet i sina egna hem genom att det egna kapitalet till en månadsinkomst.

Vad är en omvänd inteckning?
En omvänd inteckning är helt enkelt en unik inteckning eller lån tas ut på ditt hem som gör att äldre amerikanska medborgare att utnyttja eget kapital du har byggt medan samtidigt maximera din specifika flexibilitet för att möta dina finansiella behov. Det skulle kunna användas som en klumpsumma att betala medicinska räkningar, eller bara en viss summa av månadsinkomsten för att komplettera din nuvarande inkomst.

vad är fördelarna för en omvänd inteckning?
Nyckeln till en omvänd inteckning är att det inte finns några malm-betalningar på det så länge du bor i ditt hem. Nu behöver du inte längre har en inteckning betalning, och du har några extra kontanter till hands. I båda delstaterna Arizona och Florida, är den inkomst du får skattefritt och det finns inga inkomster kvalifikationer som du använder befintliga kapital.

kvalificerar alla?
I Arizona, måste du vara minst 62 år gammal, och i Florida 65. I båda stater du kommer att vara berättigade om du äger ditt hem direkt, eller om du har en befintlig inteckning. Hur stort lån du tar beror på din ålder, vilken typ av lån du vill, värdet på ditt hem, och de aktuella marknadsräntor.

Hur betalar jag min omvänd inteckning tillbaka?
Du kommer att behöva betala din omvänd inteckning tillbaka när den sista levande medlem antingen upphör eller flyttar ut, alla låntagare permanent flytta från hemmet, stoppa dig betala fastighetsskatt eller hemförsäkring eller egenskapen försämras bortom rimligt slitage och du inte lösa problemen.

kommer mina arvingar att ansvara för mitt omvänd inteckning?
Din egendom kommer att vara ansvarig för din omvänd inteckning. Om ditt hem säljs i händelse av din död, kommer dödsboet återbetala långivaren från de medel de fått. Eventuella återstående aktier kommer att gå till dina arvingar. Du kan aldrig få ett lån som överstiger värdet på ditt hem, så intäkterna från hemmet kommer att betala tillbaka lånet med tillräcklig kvarvarande från dina arvingar. Inga av dina befintliga tillgångar utanför ditt hem värde kommer att påverkas.

För många pensionärer i Arizona och Florida, kan en omvänd inteckning förbättras förvisso sin levnadsstandard. De möjliggör äldre invånare i Arizona och Florida får en smak av bättre ekonomisk trygghet och njuta av sin pensionering år precis som de hade föreställt sig dem.