slåss husägare kan betala för inteckning röran massivt

Över hela landet, kämpar husägare allt löst upp av långivare som går vidare med utmätningar utan hänsyn till framsteg för att ge lindring till låntagare med unaffordable bolån. Inteckning företag har distribuerat en tvåsidig strategi mot oroliga husägare, förhandla med dem över lån ändringar samtidigt försöka utestänga sina hem.

Tjänstemän har uppmanat långivare bostadslån att öka sina ansträngningar på att modifiera betungande bostadslån och har preskriberats långivare från utestänga på villaägare som förföljer att refinansiera sina lån inom ramen för ett federalt program. Inteckning företag, ändå har hållit här två spår förfarande. Speciellt har villaägare som har försökt att hitta en lösning för sin inteckning svårigheter straffats hårt, förklaras av federala och statliga tjänstemän och konsumentgrupper.

På senare tid har vissa långivare tillfälligt tusentals avskärmning fall under rapporter om att bedrägliga domstol papper och olämpliga förfaranden har tillämpats för att driva bort människor från sina hem. Men felaktiga manövrar i inteckning industrin verkar inte slut där. Den avskärmning paus har inte gjort mycket för att hitta en lösning på det välbekanta branschpraxis för överta hem från villaägare som hade påverkats att tro att de kunde hålla dem.

Uppenbarligen är detta en av de viktigaste kritiken från husägare med betalningsproblem. Långivarna bör välja mellan en avskärmning och ett lån modifiering. Men det verkar vara mer än att bara göra ett val. Det är mer som den högra handen inte vet vad den vänstra gör. Du kan prata med lån modifiering avdelning men det betyder inte att bespara dig ut av avskärmning bränning raseri de verkar ha.

Vidare har en del människor förledas att tro att deras bostadslån var modifieras för att hjälpa dem och fick rättegång modifiering. De hade ingen aning om att deras långivare också fortskridande med avskärmning samtidigt. Plötsligt fick de en vräkning och ges ingen tid till att komma upp med engångsbelopp krävde.

Det är därför alla husägare som är berättigade till refinansiera hem inteckning bör påskynda sina ansträngningar och inte pin sina förhoppningar på sina långivare sänka bolåneräntor. Det verkar som inteckning företag bryr sig lite om sina nuvarande kunder medan de ivrigt går efter nya kunder.