slåss avskärmning dina alternativ för att bekämpa utestängning

Om du kämpar avskärmning, att veta alla dina alternativ är ditt bästa försvar i att rädda ditt hem. Det kan finnas alternativ som du inte känner och veta de val du har kan göra hela skillnaden när du gör ett livsförändrande beslut. Oavsett om du vill spara ditt hem eller känner att det skulle vara bäst att gå bort, kommer det att vara det svåraste valet du någonsin kommer att behöva göra. Det finns ett alternativ för dem som kämpar avskärmning som är att söka professionell hjälp, men när du inte kan göra avbetalning, kan det vara svårt att hitta pengar för att betala för rättsliga förfaranden. Du kan göra det själv genom utbildning och att veta dina alternativ slåss avskärmning.

alternativ 1 – fördragsamhet
Om du är bara i början stadier av kampen avskärmning eller det har gått till en mellanliggande punkt, kan Tålamod vara ett alternativ för dig. Denna term används för ett avtal som ger dig en tillfällig paus från att göra avbetalning. Detta fungerar bra om du lider av tillfällig ekonomisk kris som ett jobb uppsägningar. Detta alternativ kan ge dig den tid du behöver för att få ditt liv tillbaka på rätt spår.

Alternativ 2 – lån modifiering
Ett lån modifiering är en anpassning av en befintlig inteckning som kan innehålla en lägre ränta och längre sikt eller minskning i princip balans. När du blir antagen till ett lån modifiering, är den nya anmärkning anses aktuell när den skapas vilket innebär att dina ansträngningar att bekämpa utestängning stoppas omedelbart.

Alternativ 3 – pre-avskärmning försäljning / kort försäljning / vänliga avskärmning
Detta alternativ gör att du kan undvika utestängning genom att sälja ditt hem för mindre än vad som är skyldig på din inteckning. För att kvalificera sig måste ditt lån vara minst 2 månader brottsligt, möter bedömning av ditt hem sina kriterier och dina skulder uppväger dina tillgångar.

Alternativ 4 – partiell fordran / för FHA lån endast
Du kanske kan träna med din långivare en engångsbetalning från FHA-fonden för att få din inteckning ström. För att kvalificera dig måste vara minst 4 månader bakom på din inteckning men inte mer än 12 månader och du har möjlighet att börja göra fullständiga avbetalning. Detta påstående inlämnad av din långivare till US Department of bostäder och stadsutveckling kommer att resultera i ett räntefritt skuldebrev som skall betalas när du betalar av den första inteckning eller när du säljer fastigheten.

Alternativ 5 – handling-i-stället för avskärmning
Detta innebär frivilligt ge ditt hem tillbaka till långivaren. Även om detta inte kommer att spara ditt hem eller förlåta skulden, kommer det inte skada din kredit så mycket som en avskärmning kommer. Om du har gjort allt du kan i striderna avskärmning och inte omfattas av något av de andra alternativen, kan detta vara ett val som inte kan ignoreras.

Dessa är bara dina alternativ men vet du om de lagar som finns där ute för att skydda dig som din slåss avskärmning? Att känna dessa lagar är ett viktigt steg för att skydda ditt hem. Kontakta inte din långivare tills du är fullt medveten om dina rättigheter. Ta reda på vad den senaste ny lagstiftning i kongressen kommer att göra för villaägare kämpar avskärmning. Visste du att det finns Utestängning Assistance Program? Är de verkligen legitimt eller något för att undvika? Ta reda på om att sälja ditt hem just nu är ett verkligt alternativ för dig. Fighting avskärmning kan vara en av de mest skrämmande upplevelser du kommer att gå igenom. Gör det inte ensam.