slåss avskärmning – det viktigaste steget att ta

Om du är i färd med att bekämpa en avskärmning, måste du veta en sak som de flesta människor inte kommer att göra.

Du måste helt enkelt prata med din långivare eller inteckning innehavare!

Du skulle bli förvånad över hur många människor som är alltför pinsamt att bara plocka upp sin telefon och ringa långivaren när de står inför en avskärmning. De undviker helt enkelt att ha kontakt med långivaren inte inse att de inte vill ta ditt hem.

De förlorar pengar om de utestänger! Titta, om du har förlorat ditt jobb, det är / var en sjukdom i din familj eller någon anledning som är legitimt, kommer din långivare arbeta med dig. Inte bara gå bort från ditt hem. Fighting en avskärmning behöver inte vara smärtsamma. Det finns många sätt att lösa det.

De flesta människor kommer gärna hålla sina kreditkort skuld ström men, låt sin avbetalning komma bakom och sedan ge upp. Vad är det för fel med det scenariot? Du skulle bli förvånad över hur många människor som gör detta.

Agera nu: Det största misstaget är att inte göra någonting alls. Sluta betala alla skulder som inte är absolut nödvändigt. De viktigaste punkterna att hålla dig uppdaterad är: tak över huvudet, mat, kläder, verktyg och transport. I den ordningen! Nothing else matters. Låt kreditkort gå och oroa sig för dem senare.

Arbeta med din långivare: Långivare vill så få inteckning misskötsel som möjligt. Det gör dem ser dåligt om de måste bära förluster på böckerna, och kostar tid och pengar. Långivare är intresserade av att förhandla fram en avbetalningsplan med dig. De vill inte att utestänga på din egendom!

Det finns många sätt att avhjälpa situationen. Misströsta inte och blir inte ett offer för dagens hem kriser. Få information om din kämpar avskärmning.