slå “d” för Dubai – en fristad för fastighetsinvesteringar

Finansiella institutioner förändras från att vara “transaktionskostnader specialister” till att bli “Förhållande managers” – experter och rådgivare i ett utökat antal komplexa områden som skatt och pension, allmän planering och egendom planering. Förmögna kunder och mass-rika marknaden flyttar till företag som kan formulera och hålla världsklass rådgivning och vägledning. Faktum är att det finns mer pengar som flyter i dag än det någonsin har varit någon gång tidigare. Förmögna privatpersoner översköljs av visdom i investeringsmöjligheter, och därmed blir de rikare för varje dag.

Var är förmögna enskilda investera? En av de populära investeringsobjekt är “offshore”. Vad betyder det här? Det betyder helt enkelt att investera i ett land som är annan än den där du bor. Vilka är motiven bakom att investera offshore? Länder med låga skatter (eller, ännu bättre, ingen skatt) är de vanligaste riktade zoner för utlänningar, både för person-eller organisationsnummer investeringar. De investeringar som görs i aktier, obligationer och andra värdepapper, samt fastighetsägande. Rättsliga och beskattning lagar är ofta unika för utländska investerare, oavsett investera som individ eller som ett företag.

Efter börskraschen som inträffade under 2001, och den långsamma återhämtningen som följde, är klok många av dagens förmögna privatpersoner nu nog att sprida sina investeringar ut i många korgar snarare än en enda, efter lidit enorma förluster som den har vidtagit dem avsevärd tid att återhämta sig från. Sprida riskerna över flera placeringar ses nu som nummer ett sätt att göra långsiktiga vinster.

En metod för utländska investeringar som är lika populär som någonsin är att investera i fastigheter utomlands. Dubai har varit föremål för investerare som vill tjäna pengar på Dubai fastigheter guldgruva. Det är en av de mest spännande och lukrativa investeringar arenor fastighetsmarknaden har sett under de senaste åren. Här är några av anledningarna. Sheikh Mohammed bin Raschid al Maktoom gjorde ett medvetet beslut att utveckla en ekonomi för Dubai som är oberoende av oljeinkomster. Genom att göra detta har han genererat också några av de mest ikoniska arkitektur ses av människan i modern tid. Denna snabbt växande stad erbjuder solsken året runt, enastående fritidsfaciliteter och en växande ekonomi som gör Dubai en av de mest önskvärda investeringar centrerar på den globala scenen.

Några av de främsta orsakerna till investeringar i Dubai är:
• Dubai är en politiskt stabil miljö med en stark, stabil ekonomi.
• Hög värdestegring kan förväntas av minst 15% till 25%.
• Ägare kan förvänta sig höga hyra avkastning i färdigställda fastigheter.
• Som ett skattefritt land Dubai har ingen reavinstskatt eller skatt på hyresintäkter.
• Eftersom den internationella affärscentrum i Mellanöstern, har Dubai blivit en viktig aktör på den internationella arenan.
• En förväntad ökning av befolkningen, på grund av arbetskraft som behövs för att tjänsten nya branscher, kommer att behålla en stark framtida efterfrågan på fastigheter.
• Efterfrågan utbudet förhållandet är väl lyckats säkerställa en stark tillväxt och avkastning. • Fastigheter är mycket prisvärd med internationella normer.
• Kvaliteten på finish är genomgående hög med faciliteter såsom gym och pooler i alla komplex.
• Med byggandet av nöjen, såsom de som avses för Dubail och är Dubai snabbt blivit en av världens mest betydande fritid destinationer.
• Dubai är en kosmopolitisk, global business center med lyxiga faciliteter och otroliga stränder.
• En utmärkt infrastruktur är under uppbyggnad vid husets programmet.