slå Bolån mäklare

Vad kan du göra för att få en bättre affär på din hemförsäkring än de flesta inteckning mäklare kan hitta för dig? Vi vet alla att Internet är en fantastisk sak som kan hjälpa dig att hitta mycket på roliga saker såsom semester. Men – detta kraftfulla verktyg kan också hjälpa oss att spara pengar på våra mindre äventyrliga inköp som hem instans. Här är hur du kan slå mäklare.

Ett. Forskning på området du ska flytta in

Om du flyttar hem det lönar sig att göra en del forskning på området du flyttar in. Premierna kan variera kraftigt inom ett mycket litet avstånd – storleken på premien kan också ange hur säkert området är.

2. Vad täcker behöver du?

Det är en grundläggande tips men hur mycket täcker vill du verkligen behöver? Ett vanligt knep som används av försäkringsbolagen för att upp sälja är tillsats av extra förmåner som en del av kärnan politiken. Titta noga på vad du verkligen behöver och hitta en politik som passar dina behov exakt, snarare än att betala för något främmande.

Tre. shoppa runt

Det är enklare än någonsin att köpa försäkringar – Internet har hundratals informations sajter som Motley Fool där du kan forska i olika strategier som finns tillgängliga, eller besöka en jämförelse webbplats där du kan söka efter den produkt som passar dig. Många av de stora stormarknaderna erbjuder paket hemförsäkring, som Asda Finance.

4. online köp

Många försäkringsbolag ger en rabatt (vanligtvis runt 5%) för att köpa på nätet.

Fem. hemsäkerhet

När du flyttar in byta lås. De flesta försäkringsbolag rekommenderar fem slussar nivå instickslås på ytterdörrar och två lås bult på fönstren, medan ett godkänt säkerhetssystem kan spara över 5%. Håll ditt försäkringsbolag skrivit på något system som du har installerat, inklusive tid-switchen lyser, infraröda detektorer och säkerhet belysning, larm systemuppgraderingar och andra säkerhetssystem.

6. gå med grannsamverkan

Det är ett enkelt tips men på många områden som förenar ett godkänt program grannsamverkan har visat sig minska premierna med upp till 5%.

7. eld

Som med säkerhet, kan vidta åtgärder för att minska brandrisken, inklusive brandvarnare och ett brandlarm sänka premierna avsevärt. Dessutom, användning av eld vakter och förekomsten av ventilationen runt värmekällor och även se till att ett säkert avstånd för någonting brännbart. Som alltid, se till att du meddelar ditt försäkringsbolag om de åtgärder som man tar.

8. röker inte

Alltmer försäkringsgivare frågar kunderna om de röker eller inte – rökning uppenbarligen utgör en större risk för brand från kasserade cigaretter och obevakade askkoppar.

9. Öka din frivilliga överskott

Summan av kardemumman är att ju högre överskottet du väljer på din politik desto lägre premie. Besparingar på din försäkring kan vara dramatisk i vissa fall upp till tjugo procent om du väljer högre frivillig överskott.

10. Bara anspråk när du verkligen behöver

Genom att bara hävda när du verkligen behöver du skyddar din inga anspråk bonus och hålla dina premier lägre.

Slutligen, det finns en extra tips som de flesta försäkringsbolag inte vill att du ska ha – det är, köpslående. Det finns massor av försäkringsbolag där ute slåss om din egen. Genom att shoppa runt och sedan köpslående kan du ofta få en bättre affär.