skydda dig från avskärmning

Skydda din familj hem ska vara en viktig faktor i allas liv. Några av de saker du bör göra för att se till att du aldrig behöver gå igenom avskärmning är

Prata med din långivare aldrig vara pinsamt att du inte kan göra din betalning. Långivaren vill inte förlora på pengar och kommer att hjälpa dig igenom detta.

Spara för en regnig dag att du alltid har besparingar för en regnig dag. Någon oväntad händelse kan sätta press på familjens budget. Se till att du har tillräckligt för att göra betalningar på din inteckning och räkningar för minst en månad.

Be om hjälp Om din ekonomi ser dåligt, tala med en finansiell planerare och få en handlingsplan. Det är bättre att ta itu med problemet tidigt.

Inte ignorera din långivare Om du har missat en betalning och långivaren skickar dig ett brev, inte ignorera dem. Få frågan ute i det fria så det kan lösas.

Få en kredit flesta lån kan ha en kredit till dem. Aktivera detta för en nödsituation. Detta gör att du kan ta ut extra pengar för att göra återbetalningar om du behöver.

För några fler tips om att undvika avskärmning banker visit Sluta utestänga ditt hem.

Om du redan är i avskärmning för att se hur det lagligen kan stoppas.