skuld intäkter inteckning guide till att få en inteckning i skuld

Om du redan är i skuld är det inte en bra idé att få en inteckning, om du inte verkligen måste. Du kommer att ha tur att få en inteckning om du redan är i skuld, som de ser på allt för att avgöra om du klarar av att ha en eller inte. De kommer att titta på din bakgrund, kredit historia och många andra saker om dig. Det är mycket pengar som de lånar dig, vilket är varför de måste vara säkra på att de kan lita på dig med det.

Men om du är i skuld, men du betalar bort det varje månad och du har ett stabilt jobb de kan ompröva din ansökan. Men, om du inte betalar din skuld och du inte har ett jobb du inte är sannolikt att ha en chans på att få någon typ av inteckning. Endast personer som visar sig och visa att de kan hantera en inteckning och kommer att betala tillbaka det kommer att kunna få en. En finansiell rådgivare är alltid en bra idé. Du kan inte gå fel med någon av dessa killar, de kommer alltid att finnas där för att hjälpa dig med dina pengar när du är osäker på vad du ska göra.

Om du har skulder som du måste sortera ut du hellre bör göra det först innan du försöker få en inteckning, men om det är stora skulder och det kommer att dröja ett tag innan den är helt lönat sig då kanske du vill tala till en inteckning mäklare och se vad de kan sortera ut för dig. Om du gör regelbundna betalningar på din skuld de kan se att du är engagerad och kan ge dig en chans.

Gå inte för ett hus som du vill ha innan du faktiskt verkligen överväger dess prislapp. Om du har råd med det och du gillar det, då det är en bra affär, men om du gillar det och kan inte råd med det, snarare gå vidare till nästa hus. Du vill inte hamna i trubbel några år senare när räntan har ökat, och du inte längre ha råd med återbetalningen på din inteckning.