skapa en plan för att stoppa inteckning avskärmning

Om du inte har en plan för hur du ska stoppa inteckning avskärmning, dina chanser att kunna göra detta är inte alls lika bra. Det behöver inte vara komplicerat, kommer ett enkelt dokument med vad du behöver göra som i enkla steg fungerar, men det behöver ha några kritiska delar.

Din plan bör omfatta de pengar som du behöver för att komma upp med förskott och där du kommer att få pengarna från. För att stoppa inteckning avskärmning, är chanserna goda att du kommer att behöva för att komma upp med åtminstone några pengar. Hur mycket pengar som kommer att bero på flera faktorer, av vilka några innefattar hur många betalningar du har missat, hur mycket din inteckning företag laddas i förseningsavgifter och advokatkostnader, och hur långt din avskärmning har framskridit.

Det bästa sättet att räkna ut hur mycket pengar du nu skyldig din inteckning företag är att ringa dem och begära en återanställning belopp. Detta talar om exakt hur mycket du för närvarande skyldig din inteckning företag. Återinför siffror är oftast bara bra för en viss tid, så se till att få den tidsramen korrekta för att stoppa inteckning avskärmning på ditt hem.

Din plan bör också innehålla alla viktiga datum och deadlines. Om du missar en viktig deadline, kan du skada allvar dina chanser att stoppa inteckning avskärmning på ditt hem. I dokumentationen som du får från din inteckning företagets advokat, bör du hitta alla viktiga datum. Dessa datum är: domstol datum, avskärmning försäljning datum, rätt att bota datum, och rätt att lösa in datum. Vissa stater har rätt att bota och en rätt att lösa in skriftligt i de lagar som styr avskärmning i staten. En rätt att bota huvudsak innebär att du har rätt att komma med alla de pengar som krävs för att “bota” (återställa) lånet. Detta kommer att omfatta alla betalningar du har missat, förseningsavgifter, advokatarvoden och andra avgifter. Se till att du vet vad som är rätt att bota datum och tidslinjer är för ditt tillstånd. En rätt till inlösen är i huvudsak rätten att komma med alla de pengar som du för närvarande skyldig din inteckning företag. Detta kommer att vara vad den obetalda skulden är på ditt lån och eventuella avgifter. Återigen, om din stat har rätt att lösa in, se till att du vet några datum som är förknippade med det.

Din plan bör också innehålla kontaktuppgifter till din nuvarande kontaktperson på din inteckning företag och din inteckning kontonummer. För att stoppa inteckning avskärmning, kommer du att arbeta med din inteckning företag och du kommer att behöva ha en kontakt på inteckning företag som är villiga att hjälpa dig. Denna person kan förändras under din avskärmning processen så se till att du alltid har ett aktuellt telefonnummer, e-postadress och faxnummer för vem din kontakt är på din inteckning företag. Du kommer alltid att behöva ditt nummer inteckning konto när du talar med din inteckning företag om din avskärmning så se till att alltid är praktiskt.