skalning flyttar ner i ett nytt, mindre hem

När den sista av barnen är packade och flyttade ut till college och deras egna hem, är dagens utflugna finner plötsligt sig med alldeles för mycket utrymme. Men nedskärningar kan vara en svår uppgift – vad gör du med alla grejer du har ackumulerats under åren?

Börja med att göra tre listor:

Ett. objekt som du kommer definitivt att ta med dig
2. objekt som du kan ta med dig
Tre. objekt som du kommer att ge bort

Börja med de objekt som du kommer att ge bort. Gå igenom varje rum i ditt hus, och dra ut dessa utvalda objekt.

Innan du värd en försäljning stadsdel garage, börja med dina egna barn och andra nära vänner och släktingar. Skulle någon av dem använder din oönskade möbler eller andra tillbehör?

En ny tom nester lagras flera lådor med gamla rätter och sängkläder bord i väntan på sin dotter examen college och inredning hennes första lägenhet. Inte bara var det ett bra sätt att få sin dotter i hennes första plats utan bekostnad av rätter, det hjälpte också hennes dotter känner sig mer hemma eftersom hon använde objekt hon återkallas från sin barndom.

Också ge dina barn med lådor med personliga saker som har speciell betydelse för dem, men kommer inte att vara en del av ditt nya hem. Objekt som kuriosa, skolböcker och papper, och minnen från uppväxten kan alla läggas in i dessa rutor.

Nästa, börja utvärdera din befintliga möbler när du har köpt din nya hem. Inte bara kommer du att minska den mängd utrymme du har, men stilen och storleken på rummen kommer att förändras också. Ett land ser i förorterna kan fungera bra, men inte har en plats i ett nytt höghus lägenhet.

När du äntligen besluta om en ny plats, titta noga på måtten. Det finns många program som hjälper dig med placering av möbler. Eller helt enkelt spela in måtten för varje rum på rutat papper, och arbeta med måtten för varje möbel. Bestäm vilka bitar att hålla och som att ge bort.

Kom också ihåg att en del möbler är flexibla, och kan användas i en mängd olika sätt. Det bekväma stol från din familj rummet kan vara ett perfekt komplement till den vrå i ditt nya sovrum. Eller soffbordet i vardagsrummet kan vara en stor accent bit i ditt nya hallen.

Och varje rörelse förtjänar att ha ett par nya bitar köps enbart för det nya hemmet. När inget annat verkar passa, huvud ut till butikerna och hitta något nytt. Om du har drömt om ett nytt nöjescentrum komplett med plasma-TV, betala och ha kul med det. Det kommer att göra ditt drag mer spännande, och ger dig något nytt att njuta som en tom nester.

Slutligen, leva med dina val för ett par månader, och se hur saker och ting fungerar. Efter varje rörelse, det finns alltid en bit eller två av möbler som bara aldrig verkar passa. Flytta den till olika platser, eller om det bara inte passar in, flytta det ut ur ditt hem.