ska vi köpa försäkring inteckning skydd

Vad händer om du inte kan sätta in din lön på grund av någon anledning och inte betala nästa månads omgångar mot ditt bolån? Sjukdom, skador och arbetslöshet kan hända i något skede av livet. Men den uteblivna betalningen av avbetalningar bostadslån är en av de värre scenarier för de flesta villaägare. Otvivelaktigt är vårt hem den största investeringen i våra liv och utebliven betalning av bara några omgångar kan landa oss i juridiska problem. I värsta fall kan bankerna utestänga våra bostadsfastigheter. Detta kan hända med vem som helst när som helst i livet och det är därför inteckning skydd försäkring är nödvändigt för att säkerställa en korrekt och maximal täckning för sådana oförutsedda tillfällen. Oslagbar Citat Storbritannien specialiserat på försäkringsmäkleri och hjälper dig att hitta den lämpligaste strategin passar dina behov på det billigaste möjliga priser.

Vad är inteckning skydd försäkring?

Mortgage skydd försäkring är en försäkring som kompenserar banker och långivare för förluster på grund av fel i en hypotekslån. Det fungerar som en inteckning betalning skydd för individer i olika omständigheter såsom sjukdom, skador, arbetslöshet eller konkurs. I sådana fall när du inte kan betala dina månatliga avbetalningar på grund av någon anledning, och hjälper dig att behålla betalningen på din inteckning och andra relaterade kostnader angivna tidsperioden.

Försäkringen gynnar både borgenärer och gäldenärer. Långivarna erhåller månatliga inteckning betalningar regelbundet och de personer upprätthåller en regelbunden tillförsel av medel till bankaktiebolaget eller finansinstitut mot sin inteckning. Det hjälper dem att skydda sin egendom från att förverkas.

fördelarna med inteckning skydd försäkring

Mortgage skydd försäkring skyddar ditt hem från en mängd onda om du inte kan fortsätta att göra betalningar mot din inteckning av någon anledning. Om du inte längre ta in din lön på grund av olycka, sjukdom, skada eller arbetslöshet, sparkar den och upprätthåller ett regelbundet flöde av dina amorteringar för överenskommen tidsperiod. Nu oavsett vad som händer, kommer inteckning betalning skydd planen fortsätta dessa betalningar och skydda din egendom från att avskärmas av långivare.

Mortgage skydd försäkring täcker också förlusterna i bankaktiebolag eller privata långivare uppstå på grund av fel i en hypotekslån. Om kunderna inte kan göra avbetalning, kommer den att fortsätta att göra betalningar på deras vägnar för en bestämd tid.

kriterier för att utnyttja försäkring inteckning skydd

Mortgage skydd försäkring är inte tillgängliga för alla eftersom det finns vissa kriterier som måste uppfyllas för att använda skydd inteckning betalning.

För att ta en inteckning plan, måste du vara medborgare i Storbritannien faller i åldersgruppen 18-64 år. Förutom det, måste du vara anställd och få betalt för minst 16 timmar per vecka.

Priset på Mortgage Protection Insurance får påverkas av den senareläggning period av inteckning avbetalningsplan. Försäkring planer för kortare tid är mycket dyrare än de som är längre tidsperiod.

hur man får det bästa priset citat?

Oslagbar Citat Storbritannien hjälper dig att hitta den mest lämpliga inteckning plan skydd försäkring som bäst passar dina behov till rimliga priser. Det erbjuder prisuppgifter från flera ledande försäkringsbolag inklusive Bupa, Aviva, Standard Life, Prudential, AXA, Fortis, Pru Protect, Friends Provident, Betalning Shield, Pioneer, Ljus Grå, Royal Liver, Legal + General, Scottish Equitable, Scottish Provident, LV, Unum, Synergy Financial Services Ltd och Select + Protect.

För att få på nätet prisuppgifter för Mortgage Protection Insurance, klicka på en viss plan och fyll i information som krävs. Skicka formuläret och inom några sekunder får du den bästa citat från de flesta ledande försäkringsbolagen. Noggrant gå igenom var och en av dem och hitta den som bäst passar dina behov och krav.

Oslagbar Citat Storbritannien hjälper dig att hitta exakt vad du letar efter. Om du vill göra ytterligare förfrågningar om inteckning skydd försäkring, tveka inte att kontakta dem. E-posta dem eller ge dem ett samtal för att få omedelbar hjälp.