Ska jag refinansiera mitt hem inteckning

Tänk refinansiering ditt hem inteckning för att få kapital ur ditt hem. Här är några goda skäl:

Sänka din boränta och räntekostnader

Förbättringar av ditt hem

Förvärva medel för investeringar

Kreditkort och andra skulder kan betalas ut

Skicka dina barn till college

Om du har en justerbar ränta inteckning (ARM) som fortsätter att stiga, kan ett refinansieras hem hypotekslån “rädda ditt liv”. Erhålla kontanter för det egna kapitalet i ditt hem kan hjälpa till på många sätt.

Kapital i ditt hem betyder, att alla de år du har att göra månatliga betalningar, inklusive handpenningen och din första initial betalning, är lika med värdet av ditt hem som redan har betalat för.

Du kan använda den inbyggda upp eget kapital (investeringar i ditt hem) för att få en refinansiera hem hypotekslån för att få kontanter.

Men liksom de flesta andra lån, inkluderar refinansiera lån som den månatliga amorteringar och räntebetalningar som måste återbetalas enligt amorteringsplan.

vad som gör refinansiering ett hem inteckning annorlunda?

Den stora skillnaden är den låga räntan emot på det lån som i sin tur gör att du kan dra nytta av de stora satser så att andra skulder, såsom kreditkort och andra lån konsument, kan elimineras.

En viktig anledning till att refinansiera ditt hem inteckning är att det visar det egna kapitalet du har i ditt hem för kontanter, att göra som du vill.

Om du väljer att refinansiera – ställa dessa 10 frågor först!

Gör dig själv en tjänst och jämför lån planer innan du gör beslutet att refinansiera. Jämförelse affär genom att kontakta långivare både online och offline, och se till att du ber dem att förklara de lån planer som är rätt för din uppsättning omständigheter.

Kom ihåg, om du inte förstår lånevillkoren, ställa frågor! Att veta hur mycket den månatliga betalningen eller räntan är inte tillräckligt. Se till att du inkluderar följande frågor:

Ett. Vilka är de månatliga betalningar?

2. Vad är den årliga räntan? (APR)

Tre. Vad är kostnaden för att låna? (Refinansiering bostadslån ränta)

4. Kommer låneräntan ändras? (När? Hur ofta? Hur mycket?)

Fem. Avgifter, hur mycket är de?

6. Vad kommer du att få betala i poäng?

7. Om ansökan avslås är att avgifterna återbetalas?

8. Hur många år att betala tillbaka lånet?

9. Totala avslutande kostnader?

10. Är det refinansiera lån prisvärd?

Långivare är orolig för din verksamhet. Om du låter dem veta att du är shopping för den bästa, kommer de att vara glada att tävla för ditt företag. Var noga med att förhandla fram lägre avgifter, poäng och ränta. Gör dem medvetna om att du menar allvar och att du inte är rädd för att gå bort om det inte vill att du vill ha.

Om ditt beslut är att refinansiera, det finns många full-service refinansiera lån webbplatser som du kan besöka som har stora lån planer. Det finns några som erbjuder gratis jämförelse offerter snabbt och enkelt, med låg eller ingen avslutande kostnader.

Oavsett ditt beslut är att refinansiera din online billån eller din lokala finansinstitut, kom ihåg att göra dina läxor, så att du kommer att hitta den bästa lösningen för dig och dina nära och kära.