ska jag köpa eller hyra en enkel beräkning.

Tja, sökte jag nästan överallt för att försöka hitta en enkel beräkning för att hjälpa människor att göra rejäl beslut om att köpa eller hyra en bostad. Wow, kan jag säga att det verkligen finns ett stort utbud av beräkningar tillgängliga. Jag kom över flera olika typer, en del mycket mer användarvänlig än andra. Siktning genom alla av dem var något smärtsamt och jobbigt. Jag kan verkligen förstå varför någon som kämpar med att göra beslutet att köpa eller hyra skulle känna sig överväldigad försöker leta efter den perfekta beräkning som kommer att ge dem det slutgiltiga svaret som de är desperat letar efter. Slutligen beslutade jag på en beräkning som utvecklats av Dean Baker, co-director för Centrum för ekonomisk och politisk forskning. Här har du, beräkning och varför jag gillade det!

beräkning:

Ta försäljningspriset för ett hem, dela det med kostnaden för att hyra en liknande hem i en jämförbar stadsdel för ett helt år.

Om resultatet är ett högre nummer än 20, är ??hyra det mest lönsamma alternativet.

Om resultatet är ett tal lägre än 20, skulle köpa vara det mest lönsamma alternativet.

Varför jag gillade denna beräkning:

Den främsta anledningen till att jag gillade denna beräkning är att det tar hänsyn till predication av värdet på hemmet i framtiden. Visst, jag överväger fortfarande att köpa ett hem är tänkt att vara en investering för hemmet köparen. Och investeringen innebär en vinst i slutändan. Därför skulle vi vara i hög grad intresserade av vad värdet på hemmet för köpet förutspås att göra i framtiden. De bästa hem som finns för människor som vill köpa sin egen egendom är de som kan ge en del eget kapital eller de som inte kommer att sjunka i värde under de kommande åren. Den springande punkten är om värdet på huset finns att köpa är sannolikt att sjunka i framtiden, då bostadsköpare bör verkligen överväga att hyra istället för att köpa. Om värdet på hemmet kommer att sjunka, skulle det inte vara en klok investering att engagera sig i. Hoppas att detta hjälper!