ska jag använda en mäklare för att refinansiera mitt hem

Det kan finnas många ställen att ta reda på om refinansiering din inteckning, kan du se:
* Nätet
* Kontakta inteckning företag själv
* Använda en inteckning mäklare

Om du har mindre än perfekt kredit då inteckning mäklare är det bästa sättet att få råd om refinansiering din inteckning. Faktum inteckning mäklare kan ge bra råd till alla, oavsett om du lider av dålig kredit.

Problemet när man använder en inteckning mäklare är att du enkelt kan betala tusentals dollar i avgifter och räntor som du egentligen inte skulle behöva spendera.

Vi tittar på flera tips nedan om huruvida användning av en inteckning mäklare för att refinansiera ditt hem lån är rätt sak för dig att göra.

En inteckning mäklare väl bör anslutas med ett brett utbud av olika typer av bolåneinstitut, bör en del av dessa specialiserade på att erbjuda lån till människor med dålig kredit.

Dessa inteckning mäklare betalas med kommissionen, innebär detta att de kan vara mycket dyrt att använda. Plus inteckning mäklare har större incitament att få dig ett dyrare lån, eftersom de kommer att ha större provision. Tyvärr kan du inte alltid förlita sig på inteckning mäklare gör rätt sak för dig, kommer de ser slutligen efter sig.

Normalt är det hur en ansökan med en inteckning mäklare kommer att fungera:

Ett. Din inteckning mäklare kommer att lämna in ansökan om refinansiering till ett företag som sysslar med partihandel inteckningar.
2. Detta bolag kommer att titta på din låneansökan och godkänna den för en specifik ränta. Denna ränta kommer att bero på enskilda personliga förhållanden och deras risk.
Tre. Mäklaren får ett blad med uppgifter om räntesatserna för detta lån.
4. Mäklaren markerar sedan upp räntan så att de får provision. Varje månad betalar du ränta, är mäklaren får också provision.

Så ni ser, du betalar två gånger för mäklare tjänster du normalt betala en engångsavgift, och även du betalar provision varje månad som ett tillägg till räntan.

Den uppmärkning av bolåneräntan är känd som ränteskillnaden premien, om du accepterar att betala för detta det kan kosta tusentals dollar. Mycket få människor är medvetna om att de faktiskt inte behöver betala en sådan avgift under alla omständigheter.

Ta en titt på internet för att lära sig om hur man kan undvika att betala dessa avgifter, är det bästa sättet dock att få ett antal olika offerter från olika mäklare. Sedan använda denna information för att spela en mot en annan. Genom att göra detta bör du kunna få en att komma överens för att vifta med en av provision.