ska du köpa en Pittsburgh hem eller hyra

Att äga ett hus jämfört med att hyra ger dig några ekonomiska fördelar som skatteavdragen och uppskattning och ger en plats du verkligen kan ringa hem. När du äger ett hem du behålla egendomen och som ägare är du fri att göra med det som du vill!

I de flesta fall kan de pengar en hyresgäst spenderar på hyran vara ungefär samma eller lägre än det belopp som en husägare spenderar på en inteckning. Men när man tänker på skatteavdrag och de många fördelar du får när du äga ditt eget hem, de verkliga besparingarna är ofta betydande.

En månatlig inteckning betalning i många fall är fast för livet av lånet, medan din månatliga hyran kan öka på dina hyresvärdar eller åtminstone tillsammans med inflationen.

Nya bostadsköpare bör också överväga uppskattning (dollarns värdeökning i ditt hem värde över tiden). Över livet på din bostad ditt nya hem kan uppskatta tiotusentals dollar som kommer att bli din när du så småningom säljer!

Hyresvärdar tar del av din månatliga hyran betalning för att betala sina lån tillsammans med alla andra kostnader som uppkommer för att bibehålla din hyra. Glöm inte de hyr för att göra en vinst, inklusive eventuell egendom uppskattning de kommer att vinna när sälja hem eller lägenhet.

Om du köper ett hem du betalar de kostnader för att underhålla ditt hem. Du får också i skatt besparingar och egendom uppskattning.

Att hyra eller att köpa ett hem är en svår fråga. Om du är redo att äga ditt hem fördelarna kommer att vara givande.

Internal Revenue Service tillåter villaägare att dra av räntekostnader, fastighetsskatt och några av de övriga kostnader för att äga ditt hem när du fyller sina årliga skattedeklarationer. Husägare har också en skatteförmån när de säljer sina hem: det gällande skattelagstiftning medger, i vissa fall från den skattepliktiga inkomsten upp till $ 250.000 / person i kapitalvinst från försäljning eller byte av egendom som används som en primär bostad .

Med den tama klimatet i detta område, du kommer definitivt vill omge ditt hem med grönska och vad tillfredsställer din personliga smak, som de flesta gör. För att inte nämna, med alla de möjligheter och spänning vårt område har att erbjuda (som beskrivs i Pittsburgh omlokalisering sidan), är detta säkert en plats du inte vill lämna när som helst snart.

Vi inbjuder dig att kolla kontakta Pittsburgh mäklaren, och om du inte är bekant med området, kom och spendera lite tid här. Vårt område är mycket prisvärd samt attraktiva och väl underhållna. I motsats till många andra städer, de flesta människor som bor och utbildas här stanna, hålla samhällen stark och se nya medlemmar att deras varmt välkomna är en som kommer att pågå.