ska du betala för att få hjälp eller hitta gratis hjälp för deras fastigheter

Om du är en husägare försöker undvika utestängning, du undrar nog vad du ska göra och vem kan egentligen stå till tjänst för dig. Du kan ha frågor om avskärmningen processen och vad som kan hindra det hela. Du kan också undra hur fort du kommer att förlora ditt hus och vad är dina alternativ för att stoppa avskärmning.

Du första alternativet är att prata med någon som har en bakgrund i avskärmning och en hel del kunskap, gillar din bank, en advokat, inteckning mäklare, eller ens en fastighetsmäklare. Du kan åtminstone fråga dem några grundläggande frågor, så att du kommer att få en bättre förståelse av processen.

Om du inte har råd att anlita en advokat, sedan söka efter information på Internet kanske ett användbart verktyg. Här kan du få en bättre förståelse för dina rättigheter som en husägare och hitta många olika alternativ som kan fungera för din personliga situation. Tänk på att en del av de lagar som kan ändras, beroende på vilken stat man bor i.

Online bör du kunna hitta information om avskärmning processen, men också de lagar i ditt tillstånd av bostad. Du kanske också vill slå upp lagliga webbplatser som handlar med avskärmning, ibland på deras sajt kan du hitta en hel del nyttig gratis information. Se till att leta upp rätt platser för advokater i ditt tillstånd.

Här kommer jag att dela med dig några av de viktigaste avskärmning tips

-Visste du att i alla stater avskärmning kunde stoppas direkt när kapitel 13 förklaras?

-Visste du att du kan be din långivare för ett lån workout plan för att minska dig månatliga betalningar?

-Visste du, att om du inte vill hänga på ditt hem, kan du ändå stoppa avskärmning genom att göra en kort försäljning på det?

Dessa är bara några av de tips du kan ta reda på genom att läsa upp på hemsidan. Du behöver inte betala den enorma summa pengar som de flesta advokat ber om, när du kan samla in informationen själv och ta den i bruk.

Om du inte har ett specifikt ärende eller fråga, eller ens känna att du blir lurad, hyra en advokat skulle vara tillrådligt. Även om du inte har pengar, med tillräckligt ansträngning, kanske du kan hitta en advokat som kommer att arbeta på ditt fall pro bono, eller kommer de att arbeta fram en betalningsplan med dig.

En annan webbplats som har samlat en hel del uppgifter, är Förenta staternas Department of bostäder och stadsutveckling eller (HUD). Där kan du granska dina alternativ och få kontakt med en godkänd bostad rådgivare.

Slutligen finns det webbplatser som ger dig massor av värdefull information, har många avskärmning bloggar du kan läsa och även e-böcker du kan ladda ner. Utnyttja den information och hålla koll på dina avskärmning alternativ. Ett enkelt sätt att hitta e-böcker är att söka “Utestängning Ebook” på google.