ska du betala dina lån snabbare

Fick Mortgage? Ja, jag också. Det finns omkring 65 miljoner av oss i USA i dag, och de allra flesta av oss kan inte vänta på de krävande månatliga betalningar till slut. Många människor skyndar den dagen genom att tillämpa principerna om Mortgage Acceleration.

Mortgage acceleratorer kommer i olika former och storlekar, och prestera på olika nivåer. Kärnpunkten är denna: Om du vill betala dina lån, du bara måste använda mer pengar till lånet. Helst vill vi göra detta på snabbaste sätt med den minsta mängden risk och minst inverkan på vår livsstil och månatlig betalning struktur.

Vissa acceleration program ger dig en plan för att göra små extra utbetalningar varje månad. Detta är effektivt för att förkorta din inteckning sikt, eftersom ytterligare betalningar (görs till princip endast) kommer att sänka den totala balansen som du är skyldig. Det innebär mindre ränta. Intresset är fienden. Att betala en extra $ 100 per månad kan ha effekten att förkorta ditt lån sikt med så mycket som 4-5 år. Det enda sättet att gå snabbare är att använda mer pengar till din princip balans. Men hur? De flesta av oss har helt enkelt inte mycket “extra” cash hängande. Om det bara fanns ett sätt att hitta extra pengar i våra bankkonton, kan vi accelerera verkligen våra satsningar.

Så, kommer att marknadsföra ett helt nytt urval av alternativ. Det visar sig att i över 15 år, har folk i Australien, Nya Zeeland och delar av Europa använt ett system som pressar mer pengar på sitt arbete och applicerar den på sina bostadslån. Dessa människor betalar ett genomsnitt på $ 150.000 mindre i ränta för sina hem än den genomsnittlige amerikanen. Hur gör de det?

Vad dessa Aussies, kiwi och euro gör är att kombinera sina bostadslån, kontroll konton, sparkonton och krediter för att skapa ett nytt scenario i kassaflödet. Matematiken är sunda och resultaten är obestridliga. Det fungerar.

Om du kombinerar ditt primära checkkonto med ett hem kapital kredit, eller HELOC, kan du använda i princip din inkomst för att avbryta intresse för din HELOC. Detta intresse annullering skapar kassaflöde i en mening. Denna nya kassaflöde skapar möjlighet för att “extra” pengar. Du kan faktiskt använda bankens pengar “räntefria” ungefär som du skulle ett kreditkort.

Det är lätt att se hur, med lite dålig planering och dålig matte, kan du få dig själv i finansiell varmvatten här. Du behöver hjälp. Så här är där du måste vara försiktig. Hjälp sätt med någon annan. Uh Oh! Red Flag! “Andra människor” betyder oftast höga avgifter eller eventuella bedrägerier. Det är ett dokumenterat faktum, trots allt. Och när det kommer till dina pengar …. Pojke, dessa “andra” människor måste vara extremt pålitliga.

Så, vem kan hjälpa utan att krossa din budget? Rika människor har finansiella planerare som de betalar mycket bra att titta på deras slutresultat. Den typiska medelklassen medlem kan inte råd med sina avgifter. Så vi bara kasta upp våra händer, gå till jobbet, och leva lönecheck till lönecheck. Men vi fortfarande vill vara skuldfri och nå ekonomisk frihet. Så låt oss utforska alternativ igen.

Gör en sökning på Google för inteckning acceleratorer och du kommer att hitta några intressanta saker. Du hittar de stora pojkarna där … Countrywide, Utlåning Tree, Quicken, Eloan, GMAC, DITECH, etc. Dessa är de stora inteckning företag som redan har dig i träldom, och nu vill de att lindra din smärta lite med en bi- veckolön plan eller kanske en trevlig refinansiera paket. Refinansiering kommer bara göra dina problem värre i längden. Den extra betalningsplan har redan diskuterats. Vi vill ha mer.

Gräv lite djupare och du kommer att börja se andra företag där ute som erbjuder andra alternativ såsom den australiska idé. Undersök dessa noggrant. Du vill hitta det alternativ som är säkrast och ger de bästa resultaten. Och som för mig, jag har inte tid att lära sig avancerad matematik och teoretisk quantum finansiella fysik. Jag behöver något som kommer att göra det enkelt. Låt oss dra tillbaka vissa rispapper.

Equity Accelerator är en varannan vecka planen. För en sak, det är inte tillräckligt snabbt för mig. De tar också månadsavgifter och de gör dina betalningar. Det betyder att de har åtkomst mina pengar, och det är alldeles för frought med dåliga possiblilities.

CMG / Macquarie / husägande Accelerator: Dessa killar använder effekten intresse annullering av en kredit. Detta är bra grejer. Du kan klippa en inteckning i hälften med detta system. Du måste refinansiera sina konton, vilket kan vara en dyr strävan. Det sätt som jag förstår det, din kontroll, hypotekslån och kredit allt blandas ihop med en rörlig ränta. Det finns återkommande årsavgifter. Om du sparar år och tusentals, då dessa avgifter är försumbara i slutändan. Jag fortfarande inte gillar tanken på att någon annan är att mycket i kontroll över min ekonomiska situation. Detta är bra. Finns det något bättre?

Sydney Financial Group har ett program som gör anspråk på att betala av en inteckning på halva tiden eller mindre. De är återigen kombinera din kontroll och besparingar till ett konto som innehas i en HELOC. De har online-program som instruerar dig att göra ytterligare betalningar varje månad till din första inteckning företag. Detta börjar snabbt inskränka på din princip balans och eliminerar mycket stora mängder av intresse. Sydney kommer att ställa in din HELOC själva, och sedan deras $ 3500 avgift tas ut av den HELOC att komma igång. När jag frågade dem om garantier, sa de till mig att om jag följer programmet kommer det att fungera, men inga garantier.

United First Financial har medfört att marknadsföra ett liknande program som börjar fånga den. De har enligt uppgift spenderat 4 år och miljontals dollar skapa intuitiva programvara som kombinerar det bästa av idéer från Australien och Europa och den amerikanska banksektorn. Deras produkt, som kallas The Money Merge konto är ett fantastiskt verktyg som ger en skräddarsydd och flexibel plan för varje användare. Användaren guidas genom programmet för att betala av sina 30 år inteckning och andra skulder i genomsnitt 8-11 år. United First hävdar att det inte finns någon refinansiering behövs, ingen ökning i månatliga betalningar, och ingen förändring i livsstil. De körde ett betatest på 400 bostäder i Denver, Colorado med en 97,4% framgång. Alla verkar vara mycket nöjda med produkten. MMA kostar också $ 3500, och att arvode föreslås också att betala från din HELOC, där intresset annullering och kassaflöde betala för det utan ytterligare månatliga betalningar.

MMA rör inte dina pengar och det inte betalar dina räkningar för dig. MMA ger en realtid finansiella “dashboard” som visar var du är på väg och även den verkliga kostnaden för diverse inköp och inlåning. Varje återkallelse eller deponering medför en justering till din payoff datum. MMA är överförbart till din nästa egendom, och alla uppdateringar sker automatiskt och kostnadsfritt. U1st gör en projektion av varje år fram till payoff för dig, och de garanterar att prestandan (om du följer programmet) eller dina pengar är 100% återbetalas.

Dessa är alla bra verktyg presenteras av seriösa företag. De har alla möjlighet att betala din inteckning av snabbare, och sätta dig på vägen till ekonomisk frihet i en snabbare takt. Du kommer naturligtvis måste bestämma vilket program som är rätt för dig, och jag är säker på att fler program kommer att komma in på scenen som dessa idéer röra sig mer i förgrunden av offentlig kunskap. Jag kommer att se till att hålla ett öga på saker och ting, och rapportera om nya företag och planer som de utvecklas i denna spännande kategori.

Slutligen vanliga människor kan få tillgång till en nivå av ekonomisk visdom som inte var tillgängliga för dem tidigare. Så, refinansiera inte eller faller offer för bedrägerier som vill ha tillgång till dina konton. Det är dags att ta kontroll själv. Dessa idéer och produkter är bokstavligen förvandla familjer från ett mönster av skuld till ett nytt paradigm för rikedom byggnad.

Tänk bara på vad du kan göra med din månatliga betalningar när de inte längre är skyldiga att betala skulderna. Även en konservativ placeringsstrategi kommer samla enorma mängder kontanter när de levereras med en jämn ström av kapitalet, som flödet går ut för att betala räntan på ditt bostadslån denna månad, och nästa, och nästa, och den ………. Låt inte bankerna gör allt för pengar. När allt är du den som arbetar för det.

copyright (c) 2007 marc Rosenbaum