självcertifiering inteckning tips

En själv-certifiering inteckning är en inteckning för människor som inte kan styrka sin inkomst. Normalt en inteckning återförsäljare skulle behöva bevis för redovisning och kontoutdrag för att bearbeta inteckning affär. Med den här affären finns det en stor risk, för att kompensera långivaren tar ut en högre ränta. För att få en själv-cert inteckning affär du skulle behöva lägga ner en större insättning. Övergripande denna typ av inteckning affär är mer lämplig för personer som är ekonomiskt stabila. Om en större handpenning görs, skulle inteckning affär träna på samma sätt som en vanlig inteckning. Det är alltid viktigt att beakta alla faktorer först innan du hoppar på en affär.

Självcertifiering bolån är oftast riktade mot dem som har ostadiga inkomster. Det kan också vara bra för dem som har inkomster från olika källor och av skäl finner det nästan omöjligt att bevisa sin inkomst. Idag självcertifieringen inteckning sektorn blir otroligt populär, lämna erbjudanden att bli mer konkurrenskraftiga. Många villaägare använder denna typ av inteckning för att få på bostadsmarknaden, genom tid du kan byta till en mer vanlig inteckning affär med en fördelaktig ränta.

Genom årets långivare fick reda på att folk överskattade sin inkomst, även om det fanns ett fåtal fall där detta skedde. Siffror visade en mystery shopper, 4 av 42 företag skulle överväga att överdriva inkomster för att hjälpa sina kunder att få en inteckning. När denna rapport blev allvarliga, har inteckning återförsäljare blivit tuffare i att låta uppblåsta påståenden om inkomster.
översikt

Ett. Själv certifiering bolån är utmärkt för människor som kämpar för att bevisa sin inkomst, normalt egenföretagare

2. Self-certifiering inteckningar kan hjälpa människor att få på bostadsmarknaden.

3.Due till marknaden blir intensiva, alltid försöka se om du kan få en vanlig inteckning först.

4.Do inte överdriva din månadsinkomst. Du kan hamna i en position att inte kunna göra återbetalningar, vilket leder till att du förlorar ditt hem.

5.Mortgage återförsäljare i självcertifiering marknaderna har informerats av FSA att inspektera ekonomiska situationen för personer som ansöker att se påståenden låter realistiskt.